Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Június 04. 08:41, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

2023. június 4. - Szentháromság vasárnapja

A hét ünnepei:
• hétfőn Szent Bonifác püspök és vértanú emléknapja,
• kedden Szent Norbert püspök emléknapja lesz.

Júniusban minden esti szentmise előtt fél 6-tól imádkozzuk a Jézus Szíve Litániát. Várjuk a testvéreket közös imádságra!

Hétfőn, június 5-én espereskerületi gyűlést tart a kerület papsága. Ezen a napon esti szentmise nem lesz templomunkban, közösen misézünk majd a Szent István templomban. A tanév utolsó Biblia órája június 12-én lesz, 17.30-kor a közösségi házban. Várjuk a testvéreket!

Csütörtökön, június 8-án ünnepeljük Krisztus Szent Testének és Vérének Főünnepét, vagyis Úrnapját. Ezen a napon este 18 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a Szent István templomban, majd onnan indul a körmenet ide az Ótemplomba! Az elsőáldozók és a ministránsok negyed 6-kor gyülekeznek a sekrestyében, majd együtt átvonulunk a szentmisére. A körmenetet követően a képviselőtestületek és az énekkarok tagjait, az oltárdíszítőket és a ministránsokat várjuk egy állófogadásra a plébánia udvarára! Kérjük a testvéreket, hogy aki tud és szeretne, arra a napra virágszirmot, esetleg száraz aprósüteményt hozzon! Középső perselybe az úrnapi oltárok díszítésére gyűjtünk! Köszönjük a testvérek támogatását!

Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében tartjuk a hittanos tanévzárót, a szentmise végén külön áldásban is részesülnek a gyerekek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.