Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2024. Január 21. 09:42, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

2024. január 21. - Évközi 3. vasárnap (Isten Igéjének vasárnapja)

A hét ünnepei:
• hétfőn Boldog Batthyány-Strattmann László emléknapja,
• szerdán Szalézi Szent Ferenc püspök emléknapja,
• csütörtökön Szent Pál apostol megtérésének ünnepe,
• pénteken Szent Timóteus és Szent Titusz püspökök emléknapja lesz.

Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket!

Az Ökumenikus Imahét a mai napon kezdődik, a város keresztény felekezeteinek közös imaestje kedden lesz a református templomban, este 18 órakor. Igét hirdet: Márton Arnold káplán atya. Imádkozzunk együtt a keresztények egységéért! (Ezen a napon csak reggel 7-kor lesz szentmise templomunkban!)

Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét január 25-én csütörtökön, délután 17 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje január 27-én, szombaton este 18 órakor lesz.

Önkéntes beteglátogató képzést indít idén tavasszal is a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata, melyre nagy szeretettel várja a jelentkezőket. Jelentkezési határidő 2024. január 23. További részletek a hirdető táblán olvashatóak.

Városunk idén ünnepli alapításának 250. évfordulóját. Ezen alkalomból ÉRSEKI SZENTMISÉRE hívjuk a testvéreket február 4-én (vasárnap) 9 órára, melynek végén a templom főbejárata fölé visszahelyezett harsonák is megáldásra kerülnek. A szentmise keretében fogadalmat tesz egyházközségünk megújult képviselőtestülete. Ezen a napon csak reggel fél 7-kor és este 18 órakor lesznek templomunkban szentmisék, valamint a Kalmár kápolnában 16 órakor.

Várjuk azon jegyespárok jelentkezését, akik a 2024-es évben szeretnének házasságot kötni templomunkban. Bővebb tájékoztatást a plébánia hivatalban kaphatnak. Az új év szentmiséire miseszándékok irathatóak a plébánia hivatalban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 11:38, szombat | Helyi

Kiskunfélegyháza, mint osztálykirándulási célpont

Petőfi Sándor és Móra Ferenc kultusza máig élénken él Kiskunfélegyházán.

2024. Október 04. 09:31, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Október 03. 13:04, csütörtök | Helyi

Kábítószer-kereskedők rendőrkézen

Három 20 év körüli dílert vettek őrizetbe a kiskunfélegyházi rendőrök. A nyomozás alatt több mint 3000 gramm illegális növényi származékot találtak és foglaltak le a rendőrök.

2024. Október 01. 16:05, kedd | Helyi

Fizetésemelések a félegyházi péküzemben

Extra juttatást vezetett be és az éjszakás órabérek után járó pótlékot is jelentősen, 20%-kal megemelte szeptemberben az ország egyik vezető sütőipari vállalata, a Félegyházi Családi Pékség.