Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Október 07. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Hobo, Lord, Kárpátia és Lady Macbeth a Tiszaliget Fesztiválon

Hobo, Lord, Kárpátia és Lady Macbeth a Tiszaliget Fesztiválon

A kerek évfordulók jegyében rendezik meg október 22-én Szolnokon a Tiszaliget Fesztivált, amelyen a jubileumát ünneplő Lord és Lady Macbeth mellett színpadra áll Hobo és Bandája, illetve a Kárpátia.

A fesztiválon az első fellépő a 25 éve alakult szolnoki Lady Macbeth lesz, majd a 40 éves szombathelyi Lord együttes következik. A harmadikként színpadra álló Kárpátia az elmúlt évek egyik legsikeresebb nemzeti rock zenekara, amelyik minden évben új albummal jelentkezik - közölte Rákász István, a rendezvény sajtóreferense az MTI-vel.
A Tiszaliget Fesztiválon Hobo és Bandája zárja a fellépők sorát: Hobo (Földes László) a HBB-ből ismert régi társaival, Póka Egon basszusgitárossal és Deák Bill Gyula énekessel közösen áll színpadra. A formáció tovább viszi a Hobo Blues Band hagyományait, emellett különböző feldolgozásokat, verseket tartalmaz a repertoár. A Hobo és Bandájában Póka Egon tanítványai, ifj. Tornóczky Ferenc gitáros és Szakadáti Mátyás dobos, továbbá Fekete-Kovács Kornél trombitás zenél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma