Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2022. November 21. 15:26, hétfő | PR
Forrás: (x)

Hol keressünk stílusihletet az interneten? Segítünk!

Hol keressünk stílusihletet az interneten? Segítünk!

Folyamatosan stílusosan megjelenni egy idő után kihívást jelent, főleg akkor, ha cél a megújulás. De a saját ötletek előbb-utóbb elfogynak, ezek után honnan érdemes ihletet meríteni?

A fashion blog a kétségtelenül helytálló felelet!

Milyen gyorsan változik a trend?

Sokan azt gondolják, hogy kapkodniuk kell a fejüket, olyannyira ütemes a divat világának az átalakulása. De azért ez ennél egy kicsit kiegyenlítettebb. Igen, mindig akad valami „újdonság” a nap alatt, ugyanakkor az is megfigyelhető, hogy vannak olyan stílustippek, amik két éve is megállták a helyüket, és most is aratnak. Mert nem mennek ki a divatból, nem válnak sablonossá és nem semlegesek, már ami a megítélésüket illeti.

A farmer pontosan ebbe a kategóriába tartozik. A CCC széles választékában is látszik, hogy a farmer, mint alapanyag, vagy mint „hatás”, roppantul keresett és közkedvelt. Ráadásként életkorhoz sem kötött a rajongás, ahogy arról hűen tanúskodik a tapasztalat.

De hogy egy ennél kevésbé releváns példát is felhozzunk, a platform cipőkre sokan úgy gondoltak kezdetben, mint egy múló hóbortra, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Akik erre apelláltak, bizony tévedtek, mert a mai napig a népszerűségi listák élén szerepelnek ezek a modellek.

Milyen gyakran érdemes a témában olvasgatni?

A fashion blog bejegyzései rendszeresek és naprakészek. Úgyhogy megéri újra és újra lecsekkolni, hogy született-e újabb írás, ami ötletadóként szolgálhat. Mert bár, ahogy azt fentebb említettük, a divat nem változik olyan gyorsan, azért mindig akad miről beszélni. Arról nem is szólva, hogy a gyártók is adnak írnivalót bőven, hiszen legtöbbjük célja a túlszárnyalás. Önmaguk és a konkurenciák felülmúlása. Ehhez pedig rengeteg újító elképzelésre van szükség, amik megvalósításra várnak. Meg persze követőkre, akik szívesen vetik bele magukat az ismeretlenbe.

Meddig telitalálatos egy kezdetben ütős ötlet?

Az ihletett tanácsoknak nincsen élettartamuk. Addig tartanak, addig érvényesek, míg találnak valakit, aki együtt rezonál velük. Ennyi a titok! Ha pedig lejár a mandátumuk, akkor is bármikor újra elővehetőek, leporolhatóak és felvirágoztathatóak.

A stílusos fellépés kulcsa a kreativitás. Nem elég úgy összeválogatni a ruhadarabokat, hogy azok kivétel nélkül harmonizáljanak az aktuális divat diktálta jegyekkel. Hiszen ennél sokkal fontosabb az a típusú összhang, ami a ruhák között jön létre. Márpedig a szettben gondolkodás sokszor kifejezetten nehézkes. Főleg, amikor a lehengerlő végeredmény vágya túl erős, s még a természetes elképzeléseket is elnyomja az „akarás”.

A CCC termékpalettája személyesen is megtekinthető, országszerte számtalan üzletben. Ez akkor óriási előny, ha a próbálás, mint biztos pont, egyéni prioritás. Ebben az esetben a legjobb tényleg megbizonyosodni arról, hogy a kiszemelt modellek nemcsak külön-külön, hanem együtt is jól mutatnak. Ám, ha ez már virtuálisan is látható, akkor a CCC online felületén pillanatok alatt leadható a rendelés. Így nem marad más, mint az örömteli várakozás, aztán a küszöbre érkezés után a felszabadítóan kreatív és ötletes stílusosság!

Címkék: ccc, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 08:48, szombat | PR

Határidőre készül el a kórház felújítása , bővítése

Ütemterv szerint halad a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermek Sürgősségi és Baleseti Osztályának felújítása és bővítése.

2022. November 25. 09:57, péntek | PR

K&H: hogyan érdemes kihasználni a Black Friday-akciókat?

Sok gyereket elcsábítanak a boltok által meghirdetett Black Friday-akciók, azonban a fiatalok kívánságlistáin szereplő legtöbb termék a megugró infláció miatt idén jóval drágább, mint korábban.

2022. November 23. 14:30, szerda | PR

Igazi páros ÉNIDŐ Noszvajon

Győrfi Pálnak és Salgó Adriennek három kisgyermeke van, úgyhogy meglehetősen ritkán adatik meg nekik az intim hétvége lehetősége.

2022. November 15. 10:52, kedd | PR

K&H: a gyerekek bevásárlókosarán is jól látszik a drágulás sokkal kevesebb kakaós csigára elég a zsebpénz

A fiatalabb korosztály az elmúlt hónapokban a saját maga is megtapasztalta, hogy mit jelent az infláció