Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 07. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Knap Attila attól a pillanattól kezdve latba vetette taktikáját, hogy jelentkezett a VV5 játékába.

Az összeférhetetlen győztes ugyanis bevallotta: három különböző néven, más-más karaktert képviselve adta be jelentkezési lapját, amikor elkezdték toborozni a villalakókat. Úgy tűnik, sikerrel járt kissé skizofrén beütésű módszere.

- Biztosra akartam menni! Mindegyik regisztrációhoz másmilyen nevet és fotót csatoltam magamról - kezdte az Új Ásznak VV Attila. - Az egyik képen volt rajtam szemüveg, a másikon nem, az egyik színes volt, míg a másik fekete-fehér. Mivel rokonszenv alapján hívják be a jelentkezőket, szerintem normális azt feltételezni, hogy esetleg elsiklanak feletted, vagy pont annak az embernek éppen nem leszel rokonszenves, akihez a te fotód kerül. Olyannyira bejött a dolog, hogy az eredeti nevem mellett még az egyik álnevemen beadott jelentkezés nyomán is felhívtak - mosolygott Attila, aki a mindennapokban is beveti csalafintaságát.

- Ez csak trükknek számít, nem csalás, hiszen nem hivatalos iratokról volt szó. Eltelt fél év, megnyertem a játékot, és nem lett belőle baj. Amúgy mindig csak ilyen ártatlan dolgokban használok álneveket - mondta a VV5 győztese, utalva például a pizza-, vagy taxirendelésre.

- Pár napja egy idősebb úr jött értem taxival. Amikor felismert, azonnal felhívta a családját, és sorban mindenkivel beszélnem kellett! Kedves dolgok ezek. Aki már évtizedek óta ebben él, annak lehet, hogy fárasztó az ilyesmi, de nekem egyáltalán nincs terhemre - tette hozzá.

De vajon lesz-e következménye annak, hogy Attila beismerte a játékba kerülésének bizarr körülményeit?

- Akár nyolc különböző néven jelentkezhet valaki, nincs jelentősége. Ez csak a műsorkészítők számára ad információt arról, hogy számszerűen hány ember jelentkezik a műsorba. A castingon Knap Attila néven töltötte ki a jelentkezési lapot, és ez a lényeg - mondta a napilapnak az ötödik ValóVilág sajtófőnöke.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.