Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Május 02. 13:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Idegenben győzött a KHTK-Grand Poker Club

Idegenben győzött a KHTK-Grand Poker Club

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban teljes fordulót rendeztek május l-én, mivel a csapatok a 15. fordulóra kiírt mérkőzéseket pótolták. A KHTK együttese ezen a napon a Kiskőrös LC csapatához látogatott

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban teljes fordulót rendeztek május l-én, mivel a csapatok a 15. fordulóra kiírt mérkőzéseket pótolták. A KHTK együttese ezen a napon a Kiskőrös LC csapatához látogatott.

Kiskőrös LC – KHTK-Grand Poker Club 0 – 1 (0-0)

Kiskőrös, 200 néző. 2013. 05. 01. 17: 00
Játékvezető: Béleczki László
Asszisztensek: Baráth Gábor, Gönczi János

Kiskőrös LC: Tóth – Agócs K., Szalai, Plavsic, Cebei, Madácsi, Hleba (Miklós), Beregszászi (Szalma), Balogh (Makó), Kriskó (Engi), Lesták (Rideg).
Vezetőedző: Agócs Zoltán.

KHTK: Oroszi – Ábel, Nemes, Kelemen, Cseh (Forgó) – Ujváry (Bakos), Fricska (Némedi) – Koncz, Nagy V., Katona B. (Szabó T.) – Zs. Juhász (Lapsánszki). Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerző: Lapsánszki (76’)
Sárga lap: Beregszászi illetve Zs. Juhász, Kelemen, Nagy V., Ábel

Kiemelkedő teljesítmény: Cebei, Plavsic, Beregszászi illetve Lapsánszki, Ábel, Nemes, Kelemen

Rendkívüli meleg fogadta a pályára lépő csapatokat a mai mérkőzésen. A hazaiak jól megszervezték védekezésüket, ellentámadásra csak kontrákkal igyekeztek. A vendégcsapat már a mérkőzés elején igyekezett akaratát ráerőltetni ellenfelére, de a zárt védekezés ellen nehéz volt helyzeteket kialakítani. A labdabirtoklásban a vendégek domináltak, de az első félidőben csak néhány távoli lövésük volt, egyszer a kapufát is eltalálták.

A második játékrész is a hazaiak védekezéséről szólt, a vendégcsapat uralta a játékot, de nem sikerült betalálni a hazaiak hálójába. Mindkét szakvezetés változtatott és cserékkel frissítették csapataikat. A félidő második felében a vendégek kombinatív játéka meghozta a gólt. A 76. percben Némedi szerzett labdát, pontosan indította a baloldalon futó Koncz Miklóst, aki élesen belőtte a játékszert a kapu elé, és az érkező Lapsánszki 8 méterről a hálóba lőtt, 0-1.
A hazai csapat a bekapott gól után feladta védekező taktikáját és támadásba kezdett. A mérkőzés vége izgalmas lett, megvoltak a hazai csapat lehetőségei, hogy kozmetikázzanak az eredményen, de a kapu előtt pontatlanok voltak.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a vendégek egységesebb csapatmunkájuknak köszönhetően a játékot végig uralva fontos győzelemmel távoztak Kiskőrösről.

Agócs Zoltán (Kiskőrös LC): Igyekeztünk megnehezíteni a Félegyháza dolgát, ami a 75. percig működött is. A bekapott gól után voltak lehetőségeink, de nem tudtunk betalálni. Megérdemelten nyert a Félegyháza.

Némedi Norbert (KHTK): Sokkal nehezebb mérkőzés volt, mint a múlt héten. A rendkívüli meleg rányomta bélyegét a játékra. Végig főlényben játszottunk, több kapufánk is volt. Egy helyzetet sikerült gólra váltani. Nagyon izgalmas volt az utolsó öt perc.

U-19-es mérkőzés eredménye:
Kiskőrös LC – KHTK-Grand Poker Club 1 – 4 (1-3)

Gólszerzők: Bányai illetve Makai Z. (2), Krepsz, Balog M.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.