Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Augusztus 25. 05:47, kedd | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Idegenben nyert a KHTK

Idegenben nyert a KHTK

A megyei I. osztályú bajnokság 2. fordulójában Kiskőrösön lépett pályára a félegyházi csapat.
Kiskőrös LC – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 2 (0-1)

Kiskőrös, 200 néző.

Vezette: Tóth Csaba (Molnár Alex, Takács Tibor)

Kiskőrös LC: Hézinger – Rideg (Gyurián 84.), Madácsi, Sárközi (Miklós 46.), Rácz (Lesták 85.), Rimár (Füleki 68.), Somlyai, Cebei, Bánszki, Sinkó, Pohankovics.

Vezetőedző: Mokrickij Viktor.

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor, Valkai, Szabó T., Vojtovics (Mizsei A. 76.), Ábel, Palásti (Mizsei F. 75.), Szabó A. (Katona B. 68.), Némedi, Csurka (Zs. Juhász 85.)

Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Szabó A.(38.), Katona B.(74.)

Jók: Madácsi, Hézinger illetve Csurka, Ábel, Szabó A., Valkai.

Általában izgalmas csatákat hozott a két csapat találkozói az elmúlt időszakban. A szurkolók szép számmal látogattak ki a mai mérkőzésre, hogy egy jó mérkőzés részesei legyenek.

A vendégek azonnal kézbe vették a játék irányítását, a hazaiak szervezetten lezárták a területeket, és kontrákkal igyekeztek a vendégek kapujára, kevés sikerrel. A félegyházi csapat veszélyes akciókat vezetett, de nehéz volt feltörni a zárt védekezését, nagy küzdelem alakult ki, a vendégek gólra váltották fölényüket a 38. percben. Palásti labdát szerzett, hosszú indításával Csurka kilépet, pontosan beadott középre, Szabó Attila érkezett és biztosan helyezett a hálóba, 0-1. A félidő hajrájában a hazai csapat előtt is volt lehetőség, de a kapu előtt pontatlanok voltak.

Szünet után folytatódott a küzdelem, hazaiak igyekeztek, hogy változtassanak az eredményen.

A vendégek szervezetten építkeztek, növelni akarták előnyüket. Mindkét csapat játékában ebben az időszakban több eladott labda volt, a hazaiak a legnagyobb helyzeteket is elhibázták.

Nagy nyomás alá került a hazai együttes, csak idő kérdése volt, mikor szereznek újabb gólt a vendégek. A 74. percben Szabó Tamás szögletére Katona Balázs érkezett, megelőzte a védőket és biztosan fejelt a kapu bal oldalába,0-2.

A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy a rutinosabb félegyházi csapat uralta a mérkőzést, kombinatív játékban többet nyújtottak, az igen szervezetten játszó Kiskőrös ellen, akik megnehezítették a vendégek játékát, ennek ellenére a címvédő a sok lehetőségből kétszer betalált, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Mokrickij Viktor: Gratulálok ellenfelünknek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Ránk még nagyon sok munka vár. Most alakult ki még fiatal csapatunk, sok labdát eladtunk, ami nem engedhető meg ilyen jó csapat ellen, dolgozunk tovább.

Némedi Norbert: Nagyon jó hazai csapat ellen játszottunk, nagyon szervezettek voltak.

Gratulálok a hazaiaknak, nekik is voltak lehetőségeik. Javult helyzetkihasználásunk, de még nem az igazi. Nem vagyunk még top állapotban, cipeljük a kemény felkészülés fáradalmait, igazságos eredmény született.

U-19-s mérkőzésen:

Kiskőrös LC – Kiskunfélegyházi HTK-FTSI 1 – 1 (0-0)

Gólszerzők: Amin Shanzad Ádám illetve Páli László Rudolf.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.