Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2022. Június 16. 10:44, csütörtök | Helyi sport

Ismét a dobogó legfelső fokára állhattak a 3K SE triatlonosai

Ismét a dobogó legfelső fokára állhattak a 3K SE triatlonosai

Az elmúlt hétvégén (2022. június 11-12-én) rendezték meg a VIII. BÚI
Lengyeltóti Triatlon Országos Ranglista Versenyt, ahol a 3K Sportegyesület is képviseltette magát.

A sportolókat a futásban és a kerékpározásban is nagyon nehéz terep fogadta, ráadásul a rekkenő hőséggel is meg kellett küzdeniük.

A 3K Sportegyesület versenyzői azonban minden eléjük gördülő nehézséggel megküzdöttek és becsülettel teljesítették a triatlon három versenyszámát egymás után,
melyet előírás szerint pihenés nélkül kell végig vinniük. A küzdelem meghozta ezúttal is gyümölcsét, melyet az eredmények hűen tükröznek.

Trungel Nagy Kolos amellett, hogy megnyerte a korcsoportja versenyszámát, még abszolútban is a dobogó második fokára állhatott. Testvére Trungel-Nagy Zalán szintén első lett futamában, senki nem tudta megszorítani, így toronymagasan nyert. Fricska Anna szintén dobogós helyen végzett, ezüstéremmel zárta a versenyt. Fricska Fanni 5., Csontos Fanni 6., Csontos Dóra 10., Szekeres Norbert 19., Rogozsán Bánk 37. helyezést érte el.

A ranglista versennyel együtt rendezték az Egyetemi és Főiskolás Országos Bajnokságot, ahol Fricska Anna és Fricska Fanni csapatban az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

A 3K Sportegyesület számára az elért eredmények mellett külön örömöt jelentett az, hogy a Magyar Triatlon Szövetség vezetője ezen a versenyen tájékoztatta a csapatot Trungel-Nagy Kolos párizsi olimpiai kerettaggá való beválasztásáról. Emellett a szövetség 750.000 Ft-tal támogatja Kolos felké- szülését, valamint a nemzetközi verse- nyekre való kijutását.

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 17:01, szerda | Helyi sport

Egy hosszú versenynap a Jogging-nál

2022. Július 25. 10:29, hétfő | Helyi sport

Két félegyházi birkozó is dobogóra állhatott

Siófokon, a Plázson rendezték a Strandbirkózó OB második fordulóját, ahol a félegyházi versenyzők közül ketten állhattak fel a dobogóra.

2022. Július 04. 11:29, hétfő | Helyi sport

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

Az elmúlt két hétben az iskolás gyermekeknek megkezdődött a vakáció, ami egyenes arányosságot jelent azzal, hogy dübörög a triatlon szezon!

2022. Július 04. 09:22, hétfő | Helyi sport

Három félegyházi fiatal is bejutott a legjobbak közé

A strandbirkózás 2028-tól olimpiai sportág lesz, egyre népszerűbb a sportolók és a közönség körében is. Egyszerűek, könnyen követhetőek a szabályok és izgalmas mérkőzéseken dől el a végeredmény.