Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Július 04. 11:29, hétfő | Helyi sport

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

Itt a vakáció és dübörög a triatlon a Joggingnál

Az elmúlt két hétben az iskolás gyermekeknek megkezdődött a vakáció, ami egyenes arányosságot jelent azzal, hogy dübörög a triatlon szezon!

Nem volt ez másként a Jogging Plus Egyesület sportolói életében sem. A fiatalok teljes gőzzel készültek és utaztak a ROLLSPED Kft. segítségével Zalaegerszegre, majd 1 hét múlva Bajára. Előbbi a Zalatriatlon Sprint 2022 E.ON Utánpótlás Ranglistaverseny volt. Helyszíne a Gerébi tó, ahol gyönyörű környezetben, igazi zöldövezetben tudták próbára tenni magukat az elszánt sportolók. Valódi elszántságra volt szükség, mert az időjárás kánikulai meleggel jutalmazta meg a jelenlévőket.

Újabb fontos tapasztalatot nyertek az indulók, mivel ez is egy különleges helyszín volt a verseny állomásait nézve. A víztől viszonylag hosszan kellett mezítláb futni a Depóig, majd a kerékpáros rész után a futás is vegyes terepen történt, füves, aszfaltos, emelkedő, lejtő. Igazán változatos versenyszám volt.

A Jogging Plus Egyesület részéről jelen volt Újonc 2 kategóriában: Szórád Kenéz (32.) Gyermek kategóriában: Kovács Mátyás (13.), Vincze Bálint Máté (20.), Szórád Hanna (15.), Karsai Hédi (19.), Szénászky Hanna Rebeka (23.), Simonovits Ildikó Kincső (28.)

Majd alig telt el 1 hét és már a következő helyszínen találkoztak újra a triatlon szerelmesei. XVII. MOGYI Triatlon E.ON UP Ranglista július 03-án. Baja gyönyörű részén a Sugovica és a Duna összefolyásánál a Petőfi-sziget lábánál rendezték meg a versenyt. A víz kellemes volt a gyerekek elmondása szerint, elég közel volt a Depó, ahonnan röppentek két keréken a Petőfi hídra és vissza körbe-karikázva, majd következett a futás, amelynek kijelölt helye szintén kellemes, zöldövezeti környezetben zajlott. A nagy meleg ellenére jól érezték magukat a versenyzők.

A Jogging Plus Egyesület részéről Gyermek kategóriában jelen volt: Kovács Mátyás (17.), Pataki Benedek Zoltán (45.), Rádi Zénó (23.), Vincze Bálint Máté (34.), Szórád Hanna (22.), Karsai Hédi (29.), Szénászky Hanna Rebeka (30.), Simonovits Ildikó Kincső (41.); Újonc 2: Dékány Bence (10.), Szórád Kenéz (36.), Ficsór Rebeka (47.); Újonc 1: Dékány Dominik (15.), Dékány Fruzsina (14.), Ficsór Tamara (15.), Gál Franciska Róza (10.), Kovács Riana Éva (16.); Serdülő kategóriában: Kosztolányi Ferenc (48.), Rádi Gellért (26.)
Aquakid futamban a legkisebbek is, Bibók Eliza Flóra, Kovács Attila Kende és Tóth Noel, sikeresen teljesítettek az első nyílt vizes versenyükön.

A Jogging Plus Egyesület újra kiemeli a ROLLSPED Kft-nek szóló köszönetét, mert ennyi versenyző biciklijének szállítását nem tudná nélküle megvalósítani. A fiatalok lelkesen készülnek az 1 hét múlva következő veresegyházi Aquatlon OB-ra.

Részletes eredmények: http://triatlon.hu/eredmenyek

Felkészítő edzők: Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Németh László, Szentesi Szabolcs, Vidovics Zoltán, Vízhányó Emília

Hálás köszönet a sportoló gyermekek szüleinek, akik bíztatták és segítették a versenyzőket, biztosították a versenyeztetés lehetőségét!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.