Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Április 25. 07:03, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Újra vásárolt a Facebook

Újra vásárolt a Facebook

A két héttel ezelőtti Instagramért kifizetett 1 milliárd dollár után mintegy 550 millió dollárért szabadalmi jogokat vásárolt Mark Zuckerberg a Microsoft-tól.

Már korábban is tett ajánlatot a most megvásárolt jogokra a cég, de az előző tulajdonos AOL végül egy magasabb összegért a Microsoftnak értékesítette a tételt.

A cég ezenfelül publikálta első negyedéves számait, ami meglepte az elemzőket, hiszen a bevételek 6 százalékkal csökkentek, 1,06 milliárd dollárra az előző negyedévhez képest.A fenti adatok láttán némileg óvatosabbak lehetnek a befektetők a világ legnagyobb IPO-ja előtt, ám a Facebook-ot övező rajongás így is több, mint sikeres kibocsátást sejtet - írták az Equilor elemzői. Közben a regisztrált felhasználók száma mára meghaladta a 901 milliót. A Socialbakers portál becslése szerint a közösség idén október vége felé már el kell érje az egymillárdos felhasználószámot. A statisztikák egyébként azt mutatják, hogy az Egyesült Államokban már csökken a Facebook felhasználók száma, ugyanakkor például Brazíliában csak az elmúlt három hónapban több mint 10 millióan regisztráltak.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk