Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 04. 14:10, csütörtök | Helyi
Forrás: Rocktár

Karai Anna a Rocktárban

Karai Anna a Rocktárban

Negyedik alkalommal került megrendezésre Kiskunfélegyházán a Rocktábor. Az idei sztárvendég az oktatók között, a The Voice TV műsorból ismert Karai Anna

Negyedik alkalommal került megrendezésre Kiskunfélegyházán a Rocktábor. Az idei sztárvendég az oktatók között, a The Voice TV műsorból ismert Karai Anna, aki ma (július 4-én) látja el jó tanácsokkal a fiatalokat, valamint július 5-én fel is lép zenekarával a gálakoncerten.

Meglepetéssel is készül, a legügyesebbek lehetőséget kapnak közös fellépésre vele a színpadon. Karai Anna énekesnő, aki a legnézettebb kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában, egyedi stílusával, scream technikájával lépett színpadra. Számára ez a tehetségkutató hozta meg azt az elismerést, sikert és népszerűséget, amivel most új célokat tűzött ki maga elé. Karai Anna 2006 óta énekel, számos zenekarban közreműködött már. 2013 egy új kezdet…. Karai Anna szólóalbummal készül. Zenekara, neves hazai zenészekből állt össze.: Tarcsai Ádám – dob (Moby Dick, Bloody Roots), Lesták Márton – billentyűk (Magna Cum Laude), Süveges Szilárd – basszusgitár és Dóczi Zsolt – gitár. Már nagyban folynak Karai Anna első szóló lemezének munkálatai amin hallhatók lesznek régi dalok, melyek Anna saját szerzeményei, illetve magyar hírességekkel, zenészekkel közös produkciók, mint pl. Ganxsta Zolee zenekara, a Sex Action, és Kovács Krisztián a Fish!-ből. A megjelenés 2013 őszére várható. Erről a készülő szólóalbumról hallhat ízelítőt a közönség a Rocktáborban is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.