Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. December 15. 11:23, hétfő | Helyi
Forrás: - szerk. -

Kazán füstölt vasárnap a Szent Imre herceg utcában

Kazán füstölt vasárnap a Szent Imre herceg utcában

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába két tűzesettel és négy műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Pénteken délután, az 51-es főút 175-ös kilométerszelvényénél egy személygépkocsi árokba sodródott. Személyi sérülés nem történt. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.

Szombaton este Mélykúton, a Tópart utcában egy tehergépjármű árokba borult és a kerékpárút felé dőlt. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével a tehergépjárművet kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap hajnalban Mélykúton, a Széchenyi utcában egy személygépkocsi fának ütközött. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították.

Vasárnap hajnalban Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg utcában egy családi ház tetőszerkezeténél füst áramlott ki, mert a kazánnak a kimeneti nyílása a nem égő fától eldugult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a fát és az izzó részeket eltávolították a kazánból és a szellőztetést elvégezték az épületben.

Kiskunhalason, a Dózsa György utcában egy családi ház konyhájában tűzhelyen maradt serpenyőben olaj égett vasárnap délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották és a szellőztetést elvégezték.

Vasárnap este a kecskeméti hivatásos tűzoltókat Kecskemét határába, a 4622-es számú Szentkirályi úthoz riasztották, ahol egy személygépjármű árokba hajtott. A balesetben egy ember megsérült. A tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.