Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Augusztus 07. 16:06, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Késelés történt az egyik győri kocsmában

Késelés történt az egyik győri kocsmában

Elfogták a helyszínen a rendőrök a Győr belvárosában késelő férfit szombaton.

A rendőrségre szombaton 19 óra 40 perc körül érkezett bejelentés, hogy Győrben a Szent István úton lévő egyik vendéglátóhelyen egy vendég késsel megvágta ismerősét.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy italozást követően két férfi szóváltásba keveredett egymással, majd egy 62 éves győri férfi egy 12 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel megvágta az 57 éves győrzámolyi sértett nyakát. A sérültet a mentők kórházba vitték – közölte a rendőrség.

Az elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták, főkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett - életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.