Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Június 29. 05:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Késő délutántól már heves zivatarokra van kilátás

Késő délutántól már heves zivatarokra van kilátás

Vasárnap késő délutántól, estétől már egy hullámzó frontrendszer érkezésének köszönhetően elkezd megnövekedni a felhőzet és a vasárnapról hétfőre virradó éjszakán az országban már többfelé számíthatunk záporokra, hevesebb

Vasárnap késő délutántól, estétől már egy hullámzó frontrendszer érkezésének köszönhetően elkezd megnövekedni a felhőzet és a vasárnapról hétfőre virradó éjszakán az országban már többfelé számíthatunk záporokra, hevesebb zivatarokra.

A front érkezése előtt vasárnap még meleg, nyári időnk lesz, a maximumok az ország nagy részén a 30 fokos küszöböt is átléphetik. Hétfőn már más lesz a felállás: zivatarok robajától lesz hangos az ég, ezen a napon lokálisan nagy mennyiségű esővel is számolnunk kell, néhol jégeső sem kizárt.

Hétfőn a hőmérsékleti eloszlás szintén meglepő lehet: míg nyugaton helyenként csak 17-19 fokra számítunk, addig keleten helyenként még mindig elérheti a csúcshőmérséklet a 30-31 fokot.

Kedden már búcsút int nekünk a front, a Tiszántúlon és északkeleten számíthatunk már csak záporokra-zivatarokra, ezt követően azonban fokozatos felmelegedés kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.