Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2013. Április 12. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Készül a piaci elárusító asztalok tetőszerkezete

Készül a piaci elárusító asztalok tetőszerkezete

Az eredeti terveknek megfelelően halad a Béke téri piac felújítása. Az időjárás okozta kéthetes csúszás miatt a kivitelező megduplázott létszámmal dolgozik

Az eredeti terveknek megfelelően halad a Béke téri piac felújítása. Az időjárás okozta kéthetes csúszás miatt a kivitelező megduplázott létszámmal dolgozik. A térburkolat egy része elkészült, elhelyezték az elektromos hálózat kábelcsatornáit, folyamatban van az elárusító helyek tetőszerkezetének kiépítése. A közel 64 millió forintba kerülő beruházás április végéig elkészül – tájékoztatta a Félegyházi Közlöny Onlinet Balla László alpolgármester.

A folyamatos munkavégzéshez minden anyag a kivitelező rendelkezésére áll. Az elárusító asztalok fedésére szolgáló polykarbonát lapok április közepén érkeznek meg Félegyházára. Az eredeti tervektől elérően nem csak 56, hanem valamennyi asztal lefedésre kerül, a felmerülő plusz költségeket a város fedezi. Mindezen túl el szeretnék érni, hogy április végéig egységes színre fessék a piac területén lévő épületeket – tette hozzá Balla László.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 08:56, vasárnap | Helyi

A könyvtárba már megérkezett a Mikulás

Mikulásváró családi szombat délelőttre invitálták a kisgyermekes szülőket, nagyszülőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba december 4-én.

2021. December 04. 11:47, szombat | Helyi

Miért jó adni (és nem csak karácsonykor)?

Világszerte szeretteink megajándékozása a karácsony egyik legjellegzetesebb szokása, amely a tudomány szerint legalább annyira pozitívan hat magára az ajándékozóra is, mint arra, akit meglepnek az ajándékkal.

2021. December 04. 11:46, szombat | Helyi

Államilag hitelesített szoftverrel törölhetők véglegesen a tartós adathordozókon tárolt adatok

Az új megoldás főként akkor tesz jó szolgálatot, ha az eszköztől gazdája megválna, és nem akarja, hogy az új tulajdonos hozzáférjen a rajta tárolt személyes adatokhoz.

2021. December 03. 19:27, péntek | Helyi

Kamion és kisbusz karambolozott az 542-es főúton

A tűzoltók Kiskunfélegyháza térségében végzik a mentést.