Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2013. Április 18. 20:00, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: - Gulyás -

Két óvodát újítna fel a város

Két óvodát újítna fel a város

Mintegy negyven millió forintot költene a város a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Bercsényi Utcai Óvoda és Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Nagyszőlő-úti Óvoda felújítására

Mintegy negyven millió forintot költene a város a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Bercsényi Utcai Óvoda és Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Nagyszőlő-úti Óvoda felújítására. A munkálatok költségeinek fedezése érdekében az önkormányzat is indul a belügyminisztérium pályázatán. Az elnyerhető összeg 30 millió forint, melyhez összesen 7,5 saját forrást kell biztosítani. A képviselő-testület egyetértett a pályázat benyújtásával. Pályázati siker esetén mindkét intézményben kicserélik a nyílászárókat, külső hőszigetelést kapnak a falak, rendbe teszik a tetőket, kijavítják a födémet. A fűtéskorszerűsítés és vizesblokkok felújítása mellet jut pénz a parketták és a padlóburkolók cseréjére is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 05:00, péntek | Belföld

Érkezik az igazi tél a hétvégére

Hideg és havazás is várható a hétvégén, a meteorológiai tél első hétvégéjén, néhol mínusz 10 Celsius-fokot is mérhetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

2021. December 02. 19:04, csütörtök | Belföld

Halálos késelés miatt emeltek vádat Pest megyében

Vádat emeltek két férfi és egy nő ellen halálos késelés miatt Pest megyében - tudatta a főügyészség közleményben csütörtökön az MTI-vel.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 17:01, csütörtök | Belföld

Hetven százalékra nőtt az átoltottság

Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, melyhez az oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7 százalékos. Az oltatlanokat továbbra is várják az oltópontokon