Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2013. Április 19. 14:35, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kigyulladt a Városháza díszterme

Kigyulladt a Városháza díszterme

Gyertyától kapott lángra délelőtt a Városháza dísztermének egyik függönye, egy ember pedig eltűnt a füstben

Gyertyától kapott lángra délelőtt a Városháza dísztermének egyik függönye, egy ember pedig eltűnt a füstben – legalábbis ez volt a forgatókönyve annak a helyismereti gyakorlatnak, melyet ma (április 19-én) tartott a Kiskunfélegyháza Hivatásos Tűzoltóparancsnokság. A tűzoltók három szerkocsival érkeztek a helyszínre, kimentették a füstben eltűnt személyét és lokalizálták a tüzet.

Homoki-Szabó Tibor törzsőrmester, parancsnokhelyettes kérdésünkre elmondta, a gyakorlatokat kötelező jelleggel írja elő a Bács Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Idén a félegyházi tűzoltók húsz ipari üzemben és közintézményben tartanak, helyismereti, illetve szituációs gyakorlatot. A helyismereti gyakorlat lényege, hogy az állomány megismerje, elsajátítsa a környékünkben található létesítmények, ipari üzemek felépítését, az ott lévő veszélyes anyagokat, a beavatkozás módját, taktikáját. Egy ilyen gyakorlatra került sor ma a Városházán, mely összességében sikeresnek mondható.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 09:56, csütörtök | Helyi

Remekeltek a Mezgések a Hagyományos sütemények versenyén

Hosszas kiesés után idén ismételten megrendezésre került a Cukrász Hagyományőrző Verseny.

2021. December 02. 09:53, csütörtök | Helyi

Informatika versenyen jártak a Batthyány Iskolások

November 23-án informatikai versenyre hívta az általános iskolák 7-8. osztályos tanulóit a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium.

2021. December 01. 22:18, szerda | Helyi

Festménykiállítás a sportcsarnokban

A Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. Kulturális Programirodája és a Holló László Képzőművészeti Kör együttműködve MEGHÍV minden sportot és művészetet kedvelő félegyházi lakost „sportos” festménykiállítására.

2021. December 01. 17:20, szerda | Helyi

Novemberben is sikeresen szerepeltek a Koppányok