Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Október 26. 12:40, péntek | Helyi
Forrás: Szűts Tamás

Kiránduláson vettek részt a kunszállási házi gondozásban részesülők

Kiránduláson vettek részt  a kunszállási házi gondozásban részesülők

2018. október 15-én csodálatos időben, kirándulást tett a kunszállási Házi Segítségnyújtó Szolgálat és a Tanyagondnok gondozottjaival és munkatársaival a Pintér Művek által működtetett Haditechnikai Parkban.

A Múzeum mind a négy részlegét (fegyvermúzeum, tüzérmúzeum, makett ház, szobor-és haditechnikai park) végigjárta a csapat és ámulatból-ámulatba estek a kiállított tárgyak sokszínűségén.

A Múzeumban látottaknak és a csodálatos időnek köszönhetően, nagyszerűen érezte magát a kirándulás minden résztvevője, amit a Fürtös Étteremben elfogyasztott finom ebéd tett teljessé.

A kunszállási Házi Segítségnyújtó Szolgálat és a Tanyagondnok is szeretné köszönetét kifejezni Pintér Csaba vezérigazgató úrnak, hogy nagylelkű felajánlásával biztosította a Múzeum ingyenes megtekintését, valamint az anyagi támogatásért és a „falubuszok” használatáért Kovács Imre polgármester úrnak, Dr Czabán Edit és Kürtösiné Cseri Márta Képviselő asszonyoknak!

Szijártó Etelka
Nagy József
Eszik Róbert
Koncsek József

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.