Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2023. Február 28. 13:08, kedd | Belföld
Forrás: Police.hu

Kirugdalták a liftből a rájuk támadó szatírt Budapesten - Videó

Kirugdalták a liftből a rájuk támadó szatírt Budapesten - Videó

Négy​ lány együttes erővel kergetett el egy szatírt Kőbányán tavaly október 22-én.

Az eset délután 2 óra körül történt az egyik X. kerületi panelházban. A férfi megpróbált beszállni a liftbe a négy​ lány mellé, akikkel szeméremsértő módon viselkedett, a nemi szervét mutogatta nekik. A lányok nem hagyták, hogy a szatír beszálljon a liftbe, szó szerint kirugdosták őt onnan. A szatír ezután kisétált a lépcsőházból.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A zaklatásról felvétel készült, amit a Police.hu oldalon meg is osztottak. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri az elkövetőt, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 11:10, szombat | Belföld

Orbán Viktor Törökországba utazik

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Ankarába utazik, ahol részt vesz Recep Tayyip Erdogan török köztársaság elnök hivatali beiktatásán - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2023. Június 03. 11:08, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren!

Be kellene végre látnia mindenkinek: ennek a háborúnak nincsen megoldása a csatatéren! Ott csak a halottak vannak! - írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

2023. Június 03. 06:00, szombat | Belföld

Azerbajdzsáni gázbeszerzést írt alá Szijjártó Péter

Újabb mérföldkő a magyar földgázellátás diverzifikálásában - mondta a miniszter.