Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Január 15. 12:35, péntek | Helyi
Forrás: futsalhungary.hu

Kötelező győzelem előtt áll az Astra

Kötelező győzelem előtt áll az Astra

Győzelmi kényszerben a Skorpió, kötelező győzelem előtt áll az Astra.

A női élvonalbeli-bajnokság 12. fordulójában a DVTK-Vénusznak lehetősége lesz visszavágni a Rába ETO-nak a múlt heti kupavereségért, a Skorpió esetleges sikerével életben tarthatja esélyét a rájátszásba jutásra, az Astra pedig esélyesként fogadja a meggyengült Airnergy-t.

Ganczer Hajnalka és Hargas Annamária személyében két alapemberét vesztette el az Airnergy, ami érzékeny veszteség a számukra, az ő pótlásuk nem lesz egyszerű feladat Jávor István számára. Persze nem kétséges az, hogy az év edzőjének megválasztott szakember meg fog birkózni a feladattal, csak ez bizonyára még némi időt vesz igénybe. Az Astra otthonában nem valószínű, hogy pontot fognak szerezni a vendégek, Dombó János alakulata ugyanis a Magyar Kupa mellett a bajnokságban is topfavoritnak számít.

Címkék: astra, bajnokság, bulls, futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.