Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. Március 07. 14:08, kedd | Helyi
Forrás: sooters.hu

Különleges fotókönyvek, egyedi összeállítás

Különleges fotókönyvek, egyedi összeállítás

Ha saját, egyedi fotókönyvet szeretnél, könnyedén hozzájuthatsz a Sooters-nél. Központi Ügyfélszolgálaton keresztül kollegáink segítségével akár személyesen az érintőképernyős terminált kell mindössze segítségül hívnod.

Akár egy, de maximum három óra alatt hozzájuthatsz fotóidhoz. A szolgáltatás igénybevétele ingyenes, bármilyen adathordozó eszköz, pendrive-on keresztül az előre kiválasztott képeket kell behoznod, és a nyomtatást csak ránk kell bíznod. Profi szolgáltatásunk segítségével könnyedén készíthetsz egyedi emléket. Neked csak a képek kiválasztásával kell foglalkozni, valamint sorrendjüket meghatároznod.

A szerkesztési díj igényeid felmérése alapján kerül felszámolásra, ezután kollegáink felveszik veled a kapcsolatot. Miután mindent sikerült leegyeztetni, a fotókönyv minden esetben a megbeszéltek alapján fog elkészülni, és ha jóváhagytad a látványtervet, cserébe kezedbe veheted a már elkészült egyedi könyvet. Fotókönyv-készítő szoftverünk segítségével még kényelmesebben, akár otthon a fotelből is kiválogathatod kedvenc képeidet. A szoftver nem egy megszokott program, segítségével kreativitásod is könnyen kibontakoztathatod. Mutasd meg, hogy miben egyedi a te válogatásod! Személyre szabhatod egyéni szövegekkel, ha esetleg a válogatás közben meggondolnád magad, más, változatos háttérrel is variálhatsz, így nem kell elölről kezdened a szerkesztést. Az élethű 3D képnézegető segítségével láthatod a végeredményt. A szoftver letölthető, bőr, vászon, illetve szövet borítású fotókönyvekhez ajánljuk használatát. A kevésbé számítástechnikai világban jártas felhasználóink is könnyedén eligazodhatnak a képválogatásban, amennyiben az online fotókönyv felületet választják. Amennyiben kiválasztottad a legszimpatikusabb megoldást, már csak ki kell választanod a legmegfelelőbb képeket, amelyeket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és pár óra elteltével saját kezedben tarthatod az egyedi és különleges könyvet!

Többféle fotókönyvből tudsz válogatni a Sooters-nél. A családi fotókönyvek esetében már 12 képtől készíthetsz egyedi könyvet, de akkor lesz igazán emlékezetes, ha minél több közös pillanatot örökítesz meg. Családunkkal töltött idő az évek múltával a legdrágább emlékeink egyike lesznek, ne hagyd, hogy megfakuljanak. Megfelelő fotókönyvbe való rendezésükkor könnyedén megőrzik minőségüket. Akár 400 képet is raktározhatsz bennük. Természetesen akár a megrendelés napján is kézbe veheted a fotókönyvet. Az XL A4 fotókönyv esetén akár 378 képet, XXL négyzetes 20x20 cm-es méret esetén pedig 270 fotót foglalhatnak magukba. A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító típusától függ! Az oldalakon több képet is elhelyezhetsz , ezért a képek száma nem befolyásolja a könyv árát. Utazási, születési, esküvői fotókönyvekkel is megörvendeztetheted magad és családod úgyszintén! A legboldogabb pillanatok akár ajándékként, vagy saját részre most magadénak tudhatod gyorsan, kényelmes és egyszerű ügyintézés mellett. Válaszd az időtállóságot és a minőséget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 14:32, hétfő | Helyi

Megérkeztek az iskolákba a gyerekek digitális fejlődését elősegítő laptopok

Folytatódik a 2022. tavaszán megkezdett tanulói notebook kiosztási program.

2024. Május 12. 19:07, vasárnap | Helyi

Egyházközségi majálisnak adott otthont a Parkerdő

Mint minden évben, idén is megrendezte majálisát az Ótemplom és a Szent István templom közössége május 11-én (szombaton).

2024. Május 12. 09:49, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. május 12. – Urunk mennybemenetele főünnep

2024. Május 12. 09:47, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 12. - URUNK MENNYBEMENETELE