Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Április 06. 06:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: khtk

Küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a KHTK II.

Küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a KHTK II.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Helvécia SE 1 – 0 (1-0)

Kiskunfélegyházi HTK II. – Helvécia SE 1 – 0 (1-0)

A megyei II. osztály északi csoportjában, a tabella 9. helyén tartózkodó Helvécia volt a 19. fordulóban a KHTK II. ellenfele.

Kiskunfélegyháza, 100 néző. 2015. 04. 04-szombat 16: 30

Vezette: Barta Gábor dr (Sipos Áron, Marton Renáta)

KHTK.: Tóth P. – Keresztesi, Busa, Fekete I., Lénárt, Fricska, Fekete T., Polgár Sz. (Rácz), Vidéki (Ormándi), Cseh (Nádasdi P.), Kiss I. (Kádár) Edző: Kertész János.

Helvécia SE: Szabó – Barczi (Magyar), Váczi, Boda, Gartner, Ronkó, Kovács I.(Kovács A.), Szekér Sz., Seres (Baranyi), Pászti, Marosvölgyi (Szekér M.) Edző: Mata József.

Góllövő: Vidéki (21.)

Jók: Vidéki, Keresztesi, Fekete T., Tóth P. illetve Szabó, Boda, Gartner.

Sárga lap: Fricska, Polgár Sz., Cseh, Ormándi illetve Kovács I., Pászti.

Fergeteges hangulatban kezdődött a mérkőzés, a kézilabda szakosztály képviselői az egész mérkőzésen kitartóan buzdították a hazai csapatot.

Jól kezdték a mérkőzést a hazaiak, azonnal kézbe vették az irányítást, veszélyes helyzeteket teremtettek a vendégek kapuja előtt. A középmezőnyben tartózkodó vendégek előtt is voltak lehetőségek, de a befejezésekbe hiba csúszott.

A 21. percben a hazaiak megszerezték a vezetést, Keresztesi pontosan ívelt a védők mögé, Vidéki érkezett és helyzetét értékesítette, 1-0.

Lendületben maradtak a vendéglátók, veszélyes jobb oldali támadás végén ismét Vidéki került helyzetbe, de a tizenhatoson belül szabálytalanul szerelték. Fekete I. büntetőjét a vendégek kapusa Szabó kiütötte. Nagy lehetőség volt.

Szünet után változtattak a vendégek, több veszélyes akciót teremtettek Tóth P. kapuja előtt, de a hazaiak kapuvédője is remek formában rendre hárította a vendég kísérleteket.

A hazaiak trénere mindenkinek játéklehetőséget biztosított, voltak gólszerzési lehetőségeik, de a befejezések nem sikerültek.

A látottak alapján, egy küzdelmes mérkőzésen a vártnál nehezebben a hazai csapat hozta a kötelezőt, a mezőnyben jól passzoló ellenfelük ellen, akik a második félidőben némi mezőnyfölényt értek el, de a kapu előtt elhibázták a kínálkozó lehetőségeiket.

Kertész János, KHTK: Rendkívül küzdelmes mérkőzésen nyertünk, büntetőt hibáztunk 1-0-s vezetésünknél. Könnyebb dolgunk lehetett volna 2 gólos előnnyel, habár nem biztos, mert egy nagyon jól felkészített, fegyelmezett csapat a Helvécia együttese, gratulálok nekik.

Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.