Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Augusztus 23. 10:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: miss.at

Legyél szép smink nélkül

Legyél szép smink nélkül

Manapság egyre több híresség mutatja meg az arcát smink és mindenféle retus nélkül, és ezen felbuzdulva mintha mi is szívesebben vállalnánk, vállaljuk fel arcunkat a maga természetességében.

A természetes, „sminktelen” bőr amúgy is szép, de ha kicsit jobban odafigyelsz, még csodásabban tündökölhet bőröd korrektor vagy egyéb „takaró” nélkül.

1. Találd meg a neked valót!
A megfelelő hidratálókrém használatával bőröd megkapja a megfelelő táplálást, nedvességet és ha kell, megakadályozza az arc csillogását. Ne légy rest megkeresni az „igazit”!

2. Nem mindegy az ív!
Vannak olyan szerencsések, akik szinte tökéletes ívű szemöldökkel születtek (tényleg, én is ismerek ilyet:-)), ám a nagy többségnek szüksége van egy kis formázásra. Mindegy, hogy szakemberre bízod, vagy magad végzed a szemöldököd kiigazítását, törekedj a természetességre. Ne legyen túl vékony, de túlságosan vastag se. A megfelelő hosszúság és vastagság nyílt tekintetet kölcsönöz az arcodnak.

3. Még egyszer a szemöldökről
Leginkább a világos hajúaknak tanácsos, de akár a sötétebb szemöldökkel megáldottak is bátran használhatnak színeket. Persze, nem a szivárvány különböző színeire gondoltunk, de nem árt szemöldökceruzával kicsit sötétíteni a kis szőrpamacson ott a szemünk felett.

4. Éljen a barnaság!
Ebből is a természetes a legszebb, de a borúsabb időszakokban bevetheted a szolit vagy valamilyen önbarnítót is. A barna bőrön kevésbé látszanak a bőrhibák, a szem alatti karikák és egészségesebbnek is tűnünk.

5. Fehér fogak
Még egy ok, amiért megéri vigyázni fogunk egészségére és szépségére. A ragyogó mosoly, a hófehér fogak még szebbé és természetesebbé teszik az arcodat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.