Hírek
2018. Október 05. 20:19, péntek |
Helyi
Forrás: Adrienn
Lehet finom is az, ami egészséges!
Ezt a feltevést minden egyes alkalommal be tudják bizonyítani a Tupperware Főzőklub háziasszonyai.
Soron következő foglalkozásukon - október 3-án - is kitettek magukért. Ízletes, vitamindús és könnyen elkészíthető ételek sora került górcső alá. A kóstolást követően pedig megosztották egymással az elkészült finomságok receptjeit.
A kellemes hangulatú délutánon az alábbiak kerültek terítékre:
- Májgombóc leves (Micro-Pro edényben készítve – mikrohullámú sütőben)
- Cukkini tekercs (Tupperware Szilikon tepsiben készítve)
- Tönkölybúzás, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér
- Hozzá tonhalas szendvicskrém és füstölthúsos sütőtökkrém
- Rakott mákos (Ultra-Pro edényben készítve)
A főzőklub vezetője Drozdikné Jutka a foglalkozás zárásaként a Tupperware termékcsalád akciós termékeiről adott tájékoztatást az érdeklődőknek.
Legközelebb november 7-én (szerdán) lesz főzőklub a Szakmaközi Művelődési Központ emeleti klubszobájában.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak függetlenül attól, hogy használja-e a Tupperware termékcsaládot avagy sem.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2024. November 21. 13:14, csütörtök | Helyi
Izzó kályhás hajtányozás
Idén is megrendezi a Kecskeméti Kisvasút & Hajtánypálya a téli programját Kecskemét KK kisvasúti állomáson.
2024. November 21. 11:54, csütörtök | Helyi
Adventi programok Kiskunfélegyházán
Szeretettel várják a szervezők a kedves érdeklődőket a félegyházi adventi programokra.
2024. November 21. 10:52, csütörtök | Helyi
Anyakönyvi hírek
Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.
2024. November 21. 07:50, csütörtök | Helyi
Dömötör Csaba: Várhelyi Olivér megkapta az EP-szakbizottsági jóváhagyását az uniós biztosi megbízatásához
Várhelyi Olivér magyar uniós biztosjelölt megkapta az Európai Parlament szakbizottsági jóváhagyását arra, hogy a következő Európai Bizottság tagja lehessen