Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. Május 23. 18:17, kedd | Külföld
Forrás: mti

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta kedd estére tervezett liverpooli koncertjét a Take That a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből.

Az Ariana Grande amerikai popénekes hétfő esti fellépése után elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában.

A Take That, mely az elmúlt héten ugyanezen a helyszínen adott koncertet, az áldozatok és családjuk iránti tiszteletből mondta le a fellépést. "Gondolataink és imáink veletek vannak" - olvasható a zenekar közleményében.

A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta zenekarnak a hét további részében három fellépése lenne a manchesteri arénában, egyelőre nem közölték, megtartják-e azokat a koncerteket - írta a BBC hírportálja.

A hétfői tragédia miatt Nagy-Britannia több helyszínén felülvizsgálják a biztonsági intézkedéseket. A londoni O2 aréna, ahol a tervek szerint csütörtökön és pénteken is fellép Ariana Grande, közölte: fokozták a biztonsági ellenőrzéseket. Arról nincsen információ, az énekesnő folytatja-e európai turnéját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.