Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Április 09. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonnának totál elment az esze

Madonnának totál elment az esze

Az 53 éves popsztár rengeteget dolgozik, fiatal szeretetőt tart, gyerekeket nevel. De úgy tűnik mindez nem elég ahhoz, hogy teljesen lekösse idejét. Olyan erős a feltűnési vágy, hogy újabb hajmeresztő ötlettel állt elő.

Bár Madonna úton útfélen azt hangoztatja 24 éves, francia szeretője teljesen kielégíti szexuális vágyait, most mégis azt kürtölte szét a világhálón, hogy évek óta Britney Spears csókja után sóvárog. Aki látta 2003-ban a MTV Video Music díjátadón a híres jelenetet, biztos, hogy nem felejtette el. A popdíva gondolkodás nélkül kapta le a neki felkínálkozó Britney-t. Lassan tíz éve már, de úgy tűnik még az énekesnőben is élénken élnek az emlékek, hiszen ezt írta a Twitterre: "Kérlek, gyere fel a színpadra és csókolj meg újra! Hiányzol nekem!"

De itt még koránt sincs vége a történetnek, Madonna egy másik fiatal énekesnőre is kivetette hálóját, miután meghallotta a I Kissed a Girl című számát. A 27 éves Katy Perry-nek ezt az üzenetet küldte: "Szeretnélek végre téged is az első sorban látni egy koncertemen!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.