Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Szeptember 07. 12:10, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Hírek

Magabiztos győzelmet aratott a KHTK

Magabiztos győzelmet aratott a KHTK

A megyei labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Kecel FC csapata látogatott az előző szezon bajnokához. A vendégek az előző fordulóban értékes győzelmet arattak a HÍD SC ellen.

A megyei labdarúgó bajnokság 4. fordulójában a Kecel FC csapata látogatott az előző szezon bajnokához. A vendégek az előző fordulóban értékes győzelmet arattak a HÍD SC ellen.

Kiskunfélegyházi HTK – Kecel FC 3 – 1 (3-0)
Kiskunfélegyháza, 250 néző. 2014. 09. 06-Szombat 16: 30
Vezette: Csöngető Endre (Dobai János, Samu László)
KHTK: Oroszi – Golovics, Sándor, Vojtovics, Szabó T.(Balog M.) – Ábel (Zs. Juhász), Palásti (Lapsánszki) – Balog Sz., Katona B.(Némedi), Tóth I. – Vékes. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Nádasdi Péter.
Kecel FC: Kapitány – Molnár (Orscsik), Papp, Sendula J.(Gombár), Sárközi (Béleczki Z.), Filus G., Vata (Horváth), Sendula P., Herczeg, Filus A., Puczi (Prucser). Vezetőedző: Vata Zalán.
Gólszerzők: Balog Sz.(12., 20., 23.) illetve Papp (77.)
Jók: Balog Sz., Szabó T., Ábel, Katona B. illetve Papp, Sárközi, Herczeg.
Sárga lap: Ábel illetve Papp, Sendula J., Sendula P.
Nagyon jól kezdte a mérkőzést a címvédő, szinte kapujához szegezte ellenfelét. Letámadásos játékukkal nagyon sok labdát szereztek, a vendégek nem boldogultak a hazaiak rövidpasszos játéka ellen. A 12. percben Balog Sz. kapott pontos átadást, két védőt is lerázott, beverekedte magát középre és 17 méterről ballal ellőtt pattogós lövése a hálóba vágódott, 1-0.
Ritkán látható tempót diktáltak a hazaiak, védekezésüket feltolták, a vendégek alig tudták a labdát a hazaiak térfelére áthozni. A 20. percben az elöl tartózkodó Szabó Tamást szabálytalanul szerelték a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Balog Sz. magabiztosan értékesítette, 2-0. A hazaiak tervszerűen és igen motiváltan játszottak, és a 23. percben növelték előnyüket. Vékes jobb oldali beadását Tóth I. kapta, aki helyzetbe hozta Balog Szabolcsot, akit a védők és a kapus sem tudott feltartóztatni, biztosan értékesítette helyzetét, 3-0.
Szünet után nagyot változott a játék. A hazaiak visszavettek a tempóból, biztosan őrizték előnyüket. A vendégek játéka is szervezettebb lett, mindkét oldalon voltak lehetőségek, de a befejezések nem sikerültek. A bátrabb támadó játékot nyújtó keceliek a 77. percben kozmetikáztak az eredményen, jobb oldali pontrúgásból beívelt labdára Papp érkezett és a kapu bal oldalába fejelt, 3-1.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy megyei szinten ritkán látható szép játékot mutatott be a hazai csapat az első játékrészben. Szünet után a vendégek is változtattak, hogy ne legyen nagyobb gólarányú hazai siker, sok meglepetést fognak még okozni a bajnokság során.
Némedi Norbert, KHTK: Az első félidőben az agresszív letámadásos játékot hiba nélkül megoldotta a csapat, gyorsan háromgólos vezetést szereztünk. Második félidőben a 60. perctől beleszürkültünk a mezőnyjátékba, voltak lehetőségeink, de a végjátékba hiba csúszott. Sajnálom, hogy ismét pontrúgás után kaptunk gólt, lassan reagáltuk le, ez figyelmeztető lehet a jövőre nézve.
Doszpod Ferenc, Kecel FC: Rosszul kezdtük a mérkőzést, látszott, hogy egy jó csapattal állunk szemben. A középpályán és a védelemben is hibáztunk. A második félidőben a cserék által változott játékunk, és találtunk egy gólt. Nekünk nem a Félegyházát kell legyőznünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.