Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Március 04. 09:30, kedd | PR
Forrás: Félegyházi Hírek

Magyarok Vására Kiskunhalason

Magyarok Vására Kiskunhalason

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont.

Az eddigi nagy sikerű vásárok mintájára idén megrendezik Magyarok Vásárát. A rendezvényre március 15-én kerül sor, melynek a kiskunhalasi piactér ad otthont. A vásárra több mint 200 magyar kézműves és termelő regisztrált, hogy megmutathassa portékáját.

Érkeznek fazekasok, kosár- és gyékényfonók, csuhéművesek, fa-, kő- és csontfaragók, kovácsok, kékfestők, textilművesek, foltvarrók és szőnyegszövők, kézimunka készítők, késesek, gyapjúfeldolgozók, viseletvarrók, babakészítők, papírmerítők, méhészek, sajtosok, mézesbábosok, nemezelők, bőrdíszművesek, szűcsök, ékszerkészítők, gyöngyfűzők, szíjgyártók, hangszerkészítők, fajáték- és íjkészítők, tojás- és bútorfestők, kádár, tímár, bognár, gölöncsér, cserépkályhás, erdélyi kürtőskalácsos, pék, cukrász, lekvárkészítő, gyógynövényes, gombász, hentesek, könyves, facsipész, kézi- és marionett bábos, szappankészítők, gyertyaöntő, kertész, cipész, ötvösök. Lesznek régiségek, népi játékok, kézműves bemutatók, magyaros ízek, sör, bor, pálinka, vidámság, ünnepi hangulat, házias finomságok és egyéb meglepetések. A jó hangulatról hagyományőrző csoportok gondoskodnak. A rendezvény ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.