Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Március 25. 17:44, hétfő | Belföld
Forrás: - szerk. -

Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik

Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik

MarkMyProfessor.com és az IND Group közös Szuperdiák versenye.

A MarkMyProfessor.com felsőoktatási közösségi weboldal és az IND Group szoftverfejlesztő cég által közösen életre hívott Szuperdiák verseny keretében Magyarország legjobb, legtehetségesebb informatika szakos hallgatóit keresik. A győztesek értékes nyereményeket és akár álláslehetőséget is kaphatnak.

18-24 évesen nem szükséges rögtön diplomával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy valaki állást találjon. Számos kiemelkedő tudású diák megállja helyét a munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezők között. A vállalatok számára nem minden esetben az adott pozícióban eltöltött idő a legjelentősebb tényező. Gyakran jóval fontosabb szerepet tölt be a szakma iránti elkötelezettség, a frissen szerzett tudás, a tehetség, illetve az innovatív gondolkodásmód.

A Szuperdiák verseny erre kínál lehetőséget. A legjobbak az iPad minin, iPod shuffle-ön vagy a borat mankiniken kívül akár álláslehetőséget is nyerhetnek az IND Groupnál, mely Európa vezető banki front-office megoldás fejlesztője és szállítója (http://www.indgroup.eu). A fórumot a korábban a közösségi portálok között az „Év honlapja” díjat nyert MarkMyProfessor.com weboldal biztosítja, melyet már a magyar felsőoktatási diákok 70%-a rendszeresen használ.

A versenyre bármely nappali tagozatos felsőoktatási hallgató nevezhet, aki tudja mi a JAVA nyelv. A jelentkezők közül az első körben egy szakmai zsűri 15 diákot választ ki. A következő fordulóban a 15 diák versenyez egymással a Miskolci Egyetemen. A második forduló résztvevői számára az IND Group megtéríti utazási költségeiket (retúr vonatjegy vagy buszjegy).

A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint elküldeni egy önéletrajzot az office_hu@markmyprofessor.com címre.

Jelentkezési határidő: 2013. április 10.

További információ a következő linken található: http://markmyprofessor.com/szuperdiak.html

A népszerű közösségi oldalon létrehozott eseményhez is érdemes csatlakozni, ugyanis ott naprakész híreket lehet olvasni a verseny alakulásáról:

http://www.facebook.com/events/172457466237086/?sid=0.7691067776177078

Az IND Group –ról további információ: http://www.indgroup.eu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.