Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2013. Március 28. 17:32, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Magyarország nem hagyja magát!

Magyarország nem hagyja magát!

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán.

Aláírásgyűjtésbe kezdett március 26-án a FIDESZ-KDNP Kiskunfélegyházán. A „Magyarország nem hagyja magát” című aláírásgyűjtés célja, hogy az emberek kiálljanak a rezsicsökkentés mellett. Az aláírásgyűjtő ívet elsőként Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a 3. számú választókerület országgyűlési képviselője írta alá a párt Béke téri irodájánál.
2002 és 2010 között a gáz ára háromszorosára, a villanyé pedig kétszeresére nőtt. A kormány úgy határozott, hogy tíz százalékkal csökkenti a villany és a gáz árát, félévtől pedig ezt teszi a víz és a szemétszállítás árával is.

Az emberek aláírásukkal olyan törvény, törvénymódosítás mellé állnak, amely érezhetően alakítja át Magyarországot. Arra mondanak igent, hogy ezt a folyamatot – az ésszerűség határain belül – folytassa a kormány. Nem tönkre akarjuk tenni a cégeket, hanem elvenni tőlük azt a plusszot, amit eddig szétosztottak, vagy kivittek az országból. Az intézkedések nagyon fegyelmezett kormányzati munkát, előkészítést igényelnek. Ennek ellenére bízom abban, hogy az év második felében újabb rezsicsökkentések lesznek – mondta el Lezsák Sándor.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 18:01, péntek | Belföld

Elsodort egy rendőrt és nekiment két rendőrautónak egy amokfutó tinis autós

Nekihajtott kocsival egy rendőrségi autónak, elsodorta a mellette álló rendőrt, majd újabb rendőrségi autóval ütközött egy jogosítvánnyal nem rendelkező 16 éves fiatal Budapesten péntek hajnalban

2022. Január 28. 17:06, péntek | Belföld

Decemberben sem állt meg a villamos energia árának növekedése

Tavaly az utolsó hónapban is folytatódott a villamosenergia-árak emelkedése; decemberben a másnapi piacon újabb árcsúcsok dőltek meg

2022. Január 28. 16:55, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2022. Január 28. 16:41, péntek | Helyi

Moziünnep a félegyházi moziban

Kiskunfélegyházán a Petőfi Moziban 2022. január 27-től február 2-ig minden filmet egységesen 790 Ft-ért nézhetnek meg.