Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 15. 13:49, kedd | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Már csak 10 nap a TŐSFESZT-ig!

Már csak 10 nap a TŐSFESZT-ig!

Július 25-26-án a térség egyedülálló élőzenei fesztiválján a nagyérdemű akár a termálvizes medencéből is hallgathatja kedvenceit éjszakába nyúlóan.

Valódi kuriózum, hogy súlyos baleset után nálunk újra színpadra lép Tátrai Tibor és a Magyar Atom a rajongók legnagyobb örömére.
Az élőzene sokszínűségét tükrözve fellépnek többek között: Ganxsta Zolee és a Kartel, Pély Barna remek funkrock triója, a „B The First!”, a Leander Rising és az Akela metál hírességek, Noa Rock, az ország legdögösebb rockénekesnője, a Ponyvaregény filmzenéket és surfrockot játszó bulizenekar, a Franzkafka, valamint a ska-reggae világába kalauzoló A Láma Dalai együttes.
A sötétedést követően tűzzsonglőrök szórakoztatják a fesztiválozókat a koncertek szünetében.
A felsoroltakon túl sok további érdekes fellépő biztosítja a remek fesztiváli hangulatot.
A belépő ára most rendkívül alacsony, mindössze 1.900,-Ft/nap ill. 3.500,-Ft/3 nap, ráadásul mindez vasárnapi ajándék fürdőzési lehetőséggel.
Garantáljuk, hogy remek hangulatban töltöd velünk a hétvégét!

A Tősfeszt részletes programjait ITT, a hivatalos weboldalt pedig ITT találjátok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.