Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Január 23. 17:26, szombat | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

Már nem kell sokáig vacogni

Már nem kell sokáig vacogni

Jön a kora tavaszias idő!

Vasárnap hajnalban még többfelé, a délelőtt folyamán azonban már egyre inkább csak a keleti tájakon fordul elő gyenge hószállingózás. Nyugat felől csökken a felhőzet, több helyen előbukkan a nap. Az északnyugati szél megélénkül. Egyre többfelé emelkedik fagypont fölé a hőmérséklet, a Nyugat-Dunántúlon +5 fok körüli enyheség lehet, erős olvadásra számíthatunk. Reggel -5 fok körül alakulhat a hőmérséklet, de a Tiszántúlon -10 fok körüli zord hideg várható.

Hétfő reggel kevés, délelőttől kezdve sok felhő lesz felettünk; szórványosan várható vegyes halmazállapotú csapadék: nyugaton már eső, szitálás, keletebbre havas eső, ónos eső, északkeleten hó is. A nyugati szél többfelé megélénkül.

Kedden erősen felhős, párás időre van kilátás. Néhol tartósan párás maradhat a levegő. Elszórtan lehet szitálás, gyenge eső. Megélénkül a délnyugati szél.

Szerdán tartósan ködös és változóan felhős tájak váltakoznak. Említésre érdemes csapadék nem valószínű. +4 fok köré enyhül a levegő.

Csütörtökön a Dunántúlon erősen felhős idő lesz, pár órás napsütéssel. Keleten egész nap megmaradhat a hajnalban képződött köd. A hőmérséklet ennek megfelelően alakul: a derengő nyugaton akár +10 fokos kora tavaszias enyhe idő is lehet, keleten egész napfagypont közelében maradhat a hőmérséklet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.