Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. November 30. 15:45, vasárnap | Helyi
Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Marad a borongós, esős idő

Marad a borongós, esős idő

Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös időre van kilátás, csupán északkeleten vékonyodhat el a felhőzet.

Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös időre van kilátás, csupán északkeleten vékonyodhat el a felhőzet. Időjárásunkban a következő napokban nem várható számottevő változás, a keleten elhelyezkedő anticiklon peremén a hétvégén hideg, egyre nedvesebb levegő áramlik fölénk.

Ma a Dunántúlon, annak is főként a délkeleti felében előforduló sűrű ködfoltok csak lassan gyengülnek napközben. A keleti országrészben a kora délelőtti órákig esetleg előfordulhat jelentéktelen ónos szitálás.
A délnyugat felől érkező csapadéksáv (zömében eső) az éjszaka második felében az ország középső, északi részén okozhat átmenetileg ónos esőt. Később, napközben jellemzően eső várható ismét, majd napnyugtával és a légkör hűlésével a magasabban fekvő területeken (pl: Mecsek, Bakony), valamint az északi, északnyugati részeken lehet ismét ónos eső, valamint vegyes halmazállapotú csapadék (havas eső, gyenge havazás).
A hétfői csapadék maximuma várhatóan a Győr-Budapest-Békéscsaba tengelyben lesz, akár a 15-20 mm-t meghaladó 24 órás összeggel - olvasható Országos Meteorológiai Szolgálat oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.