Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Július 19. 13:00, vasárnap | Életmód
Forrás: woman.at

Maradjon sokáig szép a kebled...

Maradjon sokáig szép a kebled...

A nőknek általában csak néhány aprócska kívánságuk van a melleikkel kapcsolatban: legyen nagy (de azért ne túl nagy), formás, feszes, és lehetőleg ez örökre maradjon így.

A nőknek általában csak néhány aprócska kívánságuk van a melleikkel kapcsolatban: legyen nagy (de azért ne túl nagy), formás, feszes, és lehetőleg ez örökre maradjon így. Ha tudnánk, hogy néha mi magunk akadályozzuk ezt meg a leginkább. Pedig csak egy kis odafigyelés kérdése az egész.

Nem is gondolnád, hogy mi mindennel árthatsz az annyira áhított, örökké tartó „csinosságnak”.

1. Az a bizonyos melltartó
Egy jó melltartó rengeteget javíthat mellünk formáján, egy rossz pedig rengeteget árthat. Ha a pánt bevág, a merevítő szúr, vagy az egész lötyög, az nem csak kényelmetlen, nem is épp esztétikus, de egészségügyileg sem a legjobb. A kötőszövetek meglazulhatnak, az érzékeny bőr pedig könnyen megsérülhet. Érdemesebb kicsit drágább, de jobb minőségű fehérneműbe fektetni – hosszú távon megtérül.

2. Ha nem is hordod
Vagyis ha sportolás közben sem viselsz melltartót, a mell körüli bőr még inkább igénybe lesz véve. Ennek következtében a cicid bizony elkezd lógni. Ezen megintcsak nem érdemes spórolni! Viselj kifejezetten sportoláshoz való melltartót!

3. Az a fránya UV
A mellkas, dekoltázs bőre is abba a kategóriába tartozik, amely igen ritkán találkozik a nappal. Ezért is érdemes fokozottabban figyelni ennek védelmére. Használj 25 vagy annál magasabb faktorszámú napvédőt. Ezzel megakadályozod a pigmentfoltok kialakulását a bőrödön, illetve a kötőszövet gyengülését.

4. Kilók ide és oda, cicik le
Ha túl hirtelen sokat fogysz, azt kötőszöveteid is megérzik! Elveszítik feszességüket, bizony, a mellek környékén is, az érzékeny bőr is elveszíti rugalmasságát. Fogyj fokozatosan és sportolj, hogy feszes maradj… mindenütt!

5. Viszlát, forró fürdő!
A túl sokáig tartó fürdőzés túl forró vízben elvonja a bőr nedvességét. Mivel a bőr a mellkason, dekoltázson amúgy is szárazabb, a forró víz, és a szappan ezen még csak ront. Fürödj inkább kevesebb ideig, 36°C-nál nem melegebb vízben, és használj tápláló olajjal dúsított tusfürdőt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 15. 07:53, szerda | Életmód

Bemutatták G. Fodor Gábor Orbán kontra Soros című könyvét

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.