Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 22. 11:24, hétfő | Helyi
Forrás: Szabad Föld

Március másodikáig lehet pályázni

Március másodikáig lehet pályázni

Nagycsaládosoknak hirdet pályázatot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében

Az érintettek január 15-től március 2-ig pályázhatnak.

  • Azok pályázhatnak, akik betöltötték 18. életévüket, és akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi nettó jövedelem nem haladja meg a 138 ezer forintos minimálbér összegét, valamint három vagy több gyermeket nevel(nek).
  • A pályázatokat csak elektronikus úton lehet beküldeni, ehhez regisztrálni kell az erzsebetprogram.hu honlapon.
  • A pályázói profil mellé kötelező a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum is, ha ez nincs csatolva, a pályázatot elutasítják, és ugyanez vár a hibásan, hiányosan kitöltött jelentkezésekre is. Hiánypótlásra, javításra nincs lehetőség.
  • A pályázatban meg kell nevezni azt a három vagy több gyermeket, akikkel együtt használják fel az üdülési támogatást. A már benyújtott pályázatban megjelölt személyek későbbi módosítására nincs lehetőség.
  • Elnyert támogatás esetén hozzájárulást kell fizetni: a pályázó és házas- vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek után 5000 forintot fejenként, a pályázat benyújtásakor a pályázó 3–14 életév közötti gyermek után 2500 forintot, szintén fejenként. A 3 év alatti gyermekekért nem kell hozzájárulási díjat fizetni, de a pályázói profilban kötelező megadni az ő személyes adataikat is.
  • Az elnyert üdülési támogatásokat az Erzsébet-program honlapján feltüntetett szálláshelyeken lehet felhasználni, üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap/4 éjszakára vagy 4 nap/3 éjszakára.
  • Az utazási költségeket nem fedezi a támogatás. Legkésőbb 2018. december 20-ig fel kell használni a támogatást, különben érvényét veszíti. A befizetett pályázati hozzájárulásokat nem fizetik vissza.

(Forrás: Szabad Föld)

Címkék: üdülés, nyaralás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.