Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Január 28. 11:55, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Más rendszámmal közlekedett

Más rendszámmal közlekedett

Egy forgalomból kivont járműre szerelt fel rendszámokat a gyanúsított, hogy feltűnés nélkül közlekedhessen autójával.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztálya egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást C. István 29 éves jakabszállási lakossal szemben.

A férfit autóvezetés közben 2014. január 8-án 15 óra 10 perckor Kiskunfélegyházán igazoltatták a rendőrök. Ellenőrzésekor kiderült, hogy járművét kivonták a forgalomból, illetve hogy az autóra felszerelt rendszámokat eredetileg egy teherautóra adták ki. Az intézkedő körzeti megbízottak a rendszámokat lefoglalták, a férfit pedig előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt vallomásában elmondta, hogy igazoltatása előtt egy héttel bontási célból vásárolta a személyautót. Azonban mivel a jármű működőképes volt, felszerelt a kocsira egy pár - korábban a lakása közelében talált - rendszámot, hogy így feltűnés nélkül közlekedhessen vele.

C. Istvánnal szemben a lakóhelye szerint illetékes Kecskeméti Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértések elkövetése miatt indított eljárást.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a nyomozást 2014. január 27-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.