Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. November 17. 10:24, kedd | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Megkezdték a köztéri alkotások téli fagyvédelmét

Megkezdték a köztéri alkotások téli fagyvédelmét

Ma (november 17-én) a Petőfi téri szökőkút befóliázásával kezdődtek meg a munkálatok a téli fagyok elleni védelem területén.

A szobrok, szökőkutak állagmegóvásának fontos momentuma hogy a fagyos idő beálltakor megfelelő védelemmel lássuk el városunk büszkeségeit.

A műemlékek és egyéb alkotások mindennapi életünkben nagyon fontos szerepet töltenek be, így nem csak akkor kell rájuk gondolnunk, amikor tavasszal, nyáron gyönyörködhetünk bennük és egy-egy koszorúzáskor, megemlékezéskor az ünnepi műsorok pompázatos színhelyéül szolgálnak, hanem akkor is, amikor tennünk kell értük.

Mint láthatjuk a Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy műemlékeink, köztéri kincseink megfelelő védelemet kapjanak a téli hidegben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:05, csütörtök | Helyi

Kiválasztották Bács-Kiskun legjobb borait

A gyümölcsös alföldi boroké a jövő – hangzott el a szerdán tizenegyedik alkalommal megrendezett Bács-Kiskun Vármegye Bora versenyen Nemesnádudvaron.

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.