Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Szeptember 30. 14:04, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Mesenap a Gyermekbirodalomban

Mesenap a Gyermekbirodalomban

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár Gyermekbirodalmában is kellemesen telt a magyar népmese napja, a kis meseolvasók nagy élvezettel lapozgatták a színes mesekönyveket.

Benedek Elek születésének évfordulóján, ma (szeptember 30-án) ünneplik immár 11. alkalommal a magyar népmese napját, amelynek alkalmából Magyarországon és a határon túl egyaránt számos előadást, felolvasást és játékos programokat szerveznek a népmesékhez kapcsolódva.

Ebben az évben hatvankét magyarországi és kilenc határon túli helyszín kapcsolódik több mint száz programmal az emléknaphoz.

A Petőfi Sándor Városi Könyvtárban délelőtt 10 órától csoportonként látogatták a Gyermekbirodalmat a kis meseolvasók.

A foglalkozások délután 15 óráig tartanak. Nagy élvezettel és beleéléssel olvasgatták a színes mesekönyveket a gyerekek. Akár tudják, akár nem hogy milyen jeles nap van ma, nekik mindenképpen kellemesen telik el az a pár óra a Gyermekbirodalomban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok