Városlista
2024. október 1, kedd - Malvin

Hírek

2024. Szeptember 26. 08:09, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Meteorológia: 10 Celsius-fokkal esik vissza a hőmérséklet vasárnapra

Meteorológia: 10 Celsius-fokkal esik vissza a hőmérséklet vasárnapra

A nyáriasan meleg napok után a hétvégén egy hullámzó front alakítja az időjárást, ennek hatására a hétvégén sokfelé valószínű csapadék, és vasárnap a hőmérséklet jelentősen, nagyjából 10 Celsius-fokkal vissza fog esni - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szerdán.

Hozzátették: a pénteki csúcsértékek még általában 23-30 fok között alakulhatnak, északnyugaton lehet némileg hűvösebb, vasárnap viszont már csak 12-19 fokos maximumokra lehet számítani.

A jövő hét elején hűvös nappalokra és hideg éjszakákra kell készülni a szél mérséklődése után kedd és szerda hajnalban is. Ezt követően valamelyest visszamelegedhet az idő, de ennek mértéke még nagyon bizonytalan - írták.

Címkék: eső, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor: átfogó stratégiai együttműködési program indul a Kongói Demokratikus Köztársasággal

Úgy döntöttünk a mai napon, hogy átfogó stratégiai együttműködési programot indítunk el a Kongói Demokratikus Köztársasággal

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor: új gazdaságpolitikára van szükség

A jövőben új gazdaságpolitikára és új gazdasági megoldásokra is szükség lesz, ha gazdasági sikereket akarunk elérni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben hétfőn napirend előtt.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Belföld

Magyarország napenergia-termelésben Európa élmezőnyébe tartozik

Magyarország az európai élmezőnybe tartozik azzal, hogy - megfelelő időjárási körülmények között - a villamosenergia-fogyasztás több mint kilenctizedét adja a napelemes csúcstermelés