Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Február 07. 16:00, szombat | Bulvár
Forrás: - szerk. -

Mi számít megcsalásnak?

Mi számít megcsalásnak?

Nos, erről a férfiak és a nők másként vélekednek, de abban egyetértenek, hogy egy harmadikkal történő szexuális kapcsolat egyértelműen megcsalásnak számít.

Oké, ez nem is kétséges. Na de mi a helyzet az érzelmi megcsalással? Mi a helyzet a flörttel, a csókkal, az álmokkal, azzal, hogy szex közben valamelyik fél másra gondol?
A férfiak nagy részének az számít megcsalásnak, ha párja fizikai kapcsolatba kerül egy másik férfival, nem foglalkoznak a nő gondolataival, álmaival, vagy lelki életével. Pedig egy nő tudja, hogy a megcsalás ott kezdődik, amikor egy másik férfira gondol, amikor egy másik férfival szeretne lenni, bár nem teszi.

Több oka lehet annak, ha egy nő nem csalja meg fizikai értelemben a párját, hallottam már olyan érvet is, hogy: „azért nem csalom meg a férjemet azzal, akivel egyébként szívesen megtenném más esetben, mert úgy érezném, hogy a gyerekeimet is megcsalnám.” Ez is egy verzió.
Aztán a „félek, hogy beleszeretek a másikba, és nem tudok tovább a férjemmel élni.” „Nem kockáztatom a biztonságos, bár szenvedélymentes életemet egy fellángolásért.”

Vagyis a nők gondolkodnak. Többnyire. Mérlegelnek, és akkor lépnek félre, ha nem képesek elmenni a lehetőség mellett. Természetesen előfordul a hirtelen felindulásból, vagy alkohol, drog, buli hatása alatt elkövetett botlás is, ami szintén megcsalás, de talán a megbocsáthatóbb formája. Az ritka, hogy egy nő csak a szexért csal, többnyire érzelmi háttere van a félrelépésnek. Valami otthon nem működik, valami nem kerek, és sok esetben nem a szexuális, hanem az emocionális kielégítetlenség okozza a nők elégedetlenségét.
Ezért ha egy nő viszonyt kezd egy másik férfival, akkor elég valószínű, hogy teljes valójával az új férfi felé fordul, mert a párjától nem kapta meg azt, amire vágyott. Mondom, ez legtöbbször nem a szex. A másik férfitól kedvességet, bókokat, szenvedélyt kap, míg a társától csak a megszokott napi rutint.

Megcsalásnak érezné-e egy férfi, ha a párja folyton másra gondolna, mert az a másik többet nyújt neki érzelmileg – úgy érzi – ezért szíve szerint vele lenne, de nem teszi meg? Valószínűleg nem, hiszen erről a párja nem tud.

Megcsalásnak érezné-e egy férfi, ha a párja egy másik férfival találkozgatna, beszélgetne, egy másik férfira nézne szerelmesen, de ebben ki is merülne a dolog? Valószínűleg még ezt sem értékelné megcsalásnak.

Megcsalásnak érezné-e egy férfi, ha a párja amellett, hogy másra gondol, mással osztja meg az érzelmeit, még egy-egy csókig is eljutna? Na, ez már necces, szerintem férfija válogatja. Féltékenységi szint függő, bár megkérdeztem erről néhány férfit, és ők azt mondták, hogy teljesen attól függ, hogy milyen helyzetben történik ez a csók, és mennyire bensőséges. Na, bumm. Ezt bogozzuk ki!

Megcsalásnak érezné-e egy férfi, ha a párja szexuális kapcsolatot létesítene egy másik férfival? Naná. Nem kérdés.
Pedig kedves Urak, nem árt figyelni, a megcsalás nem a szexszel kezdődik. De nem ám! Egy nő esetében az érzelmi kötődéssel. Ezért lesz féltékeny a feleség, ha a férje más nőkkel érzi jól magát, más nőkkel csetelget a neten, más nők fotóját nézi az újságban csorgó nyállal, vagy más nők után forog az utcán. Mert magából indul ki. Pedig lehet, hogy a férfi tényleg csak dumálni akar, tényleg csak megnéz egy szép nőt egy magazinban, és pont addig érdekli, amíg végigpásztázza a tekintetével, és megállapítja, hogy hűha.

Egy másik férfi azt mondta nekem, hogy számára a megcsalás a hazugsággal kezdődik. Ő például nem féltékeny típus. Soha nem néz bele a felesége levelezésébe, soha nem ellenőrzi a telefonján a híváslistát, nem tartaná önmagához méltónak a kutakodást. De ha kiderülne a hazugság, akkor azt megcsalásnak értékelné. Ha nem bízhat többé a párjában, az számára egyenlő lenne a félrelépéssel.
Szóval, hol kezdődik a megcsalás?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.