Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Február 02. 09:30, kedd | PR
Forrás: (x)

Miért szeretnek az emberek kávézni és milyen koffeinmentes kávé mellett döntsünk?

Miért szeretnek az emberek kávézni és milyen koffeinmentes kávé mellett döntsünk?

Az egyik legnépszerűbb ital a világon, a kávé. Emberek milliói imádnak kávézni.

Nem csak a fekete ital ízét, aromáját is illatát kedvelik, hanem azt a lecsendesülést, azt a rituálét, amit a kávé készítése és annak fogyasztása biztosít.Hiszen, amíg kávézunk, kicsit lecsendesülünk, megnyugszunk, átgondoljuk a napi teendőinket, de a kávé a szociális kapcsolatok, barátságok ápolására, fenntartására is kiválóan alkalmas, hiszen nem véletlen, hogyha két jó barát évek óta nem találkozott egymással, akkor általában kávéra invitálják egymást. Mert hiszen egy csésze kávé mellett, akár órákig is lehet beszélgetni, emlékeket feleleveníteni.

3 ok, amiért az emberek szeretnek kávézni

Az egyik ok, amiért az emberek zöme szeret kávézni, nem más, mint a kávé pozitív egészségügyi hatásai. A kávé tápanyagokban bővelkedik, hiszen gazdag forrása a vitaminoknak, az ásványi anyagoknak és az antioxidánsoknak. Olyan tápanyagokban bővelkedik a kávé, amelyek segítenek fenntartani a szív - és érrendszeri egészséget, illetve megvédhetnek bennünket a 2-es típusú cukorbetegség, a depresszió, vagy a májbetegségek kialakulásától.

A kávé, lehetővé teszi, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapok mókuskerekéből, hiszen addig, míg elfogyasztunk egy-egy csésze kávét, addig is pihenünk, relaxálunk. Ez egy olyan napi rutin az emberek millióinak az életében, amely nélkül sokkal sivárabb és szürkébb lenne az élet. Nem beszélve arról, hogy a kávé némileg felpezsdít, energikussá tesz, és sokkal termelékenyebbek lehetünk a munkában is, ha mértékkel fogyasztjuk és a minőségi kávét részesítjük előnyben.

Az emberek imádnak kávézóba járni a barátokkal, családtagokkal és ismerősökkel, hiszen ezen a helyen még szorosabbá válhatnak a társadalmi kapcsolataink. És a kávézás, mint egy rituálé, a társadalmi interakciókat is lehetővé teszi. Segít ismerkedni, barátságokat ápolni, gondokat kibeszélni, jókedvűnek lenni, egyszóval a szociális kapcsolataink megerősödését támogatja meg ez a fekete ital.

A minőségi kávé garanciája

Ha még nem találtunk igazán minőségi kávét, amely teljesen kielégíti minden szükségletünket és megfelel a személyes preferenciáinknak, a kávé webáruház kínálata valószínűleg felpezsdít majd bennünket. Hiszen itt széles választékban találhatunk minőségi kávékat. Olyan kávékat is, amelyek a Great Taste 2020 versenyén a díjazottak között is szerepelhettek: Intensivo, Guatemala Acatenango, El Salvador La Joya és Duetto kávé.

A kínálatban többek között megtalálhatók még a következő kávék is: Gurmano, Harmonelle, Brasil Santos, Cuba Serrano Superior, Ethiopia Dimtu Tero. Az Ebenica Coffee egy európai pörkölő, amely Európa tíz legjobb eszpresszó kávéja egyikét gyártja. A webáruházban válogatott kávészemekből készült, friss pörkölésű kávékkal találkozhatunk. A webáruházra az expressz kézbesítés is jellemző.

Az Ebenica Coffee koffeinmentes kávé

Az Ebenica Coffee webáruházában nem csak koffeines, hanem koffeinmentes kávéval is találkozhatunk, mint például az Ebenica Zero kávé, amelyet terhes, szoptató kismamák és szívproblémákkal küzdő betegek is bátran fogyaszthatnak.

A minőségi koffeinmentes kávé Zero kávé íze kiegyensúlyozott, mégpedig a csokoládé és a mogyoró kombinációjának köszönhetően. Ezeket az ízeket a finom gyümölcsös tónusok egészítik ki. A koffeint a Swiss Water Process, tehát víz segítségével, kémiai anyagok hozzáadása nélkül távolították el.

A fotó forrása:
YAKOBCHUK VIACHESLAV / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.