Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2021. Október 28. 16:57, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Minimalista, luxus, extravagáns, avagy következzen a csuklóra szabott karóra mustra

Minimalista, luxus, extravagáns, avagy következzen a csuklóra szabott karóra mustra

Az időkijelzők világa az utóbbi években jócskán átalakult. Elsősorban a kényszer szülte mindezt a formálódást, ám a végeredmény szépsége és ragyogása magáért beszél.

Az egykor, főleg funkcionalitásukért kedvelt időmutatók mára látványos és stílusos kiegészítőkké váltak. Miközben természetesen a praktikum jellemvonásai sem szenvedtek csorbát.

Ketyeg a trend órája, de milyen irányba mutat?

A minimalista, azaz egyszerűen nagyszerű modellek különösen a hölgyek körében aratnak. Ugyanakkor az extravagancia térnyerése is megfigyelhető a gyengébbik nem tagjainak körében. Az tehát egyértelműen látszik, hogy a végletek jutnak főként főszerephez, ami valószínűleg azért alakul így, mert a maga módján mindenki szeretne kitűnni. Különösen manapság, amikor amúgy nem ritka az uniformizálás, akár a karórák területén is.

A karakteres stílusjegyeken kívül természetesen a praktikus tulajdonságok is figyelemre méltóak. A dátum kijelzése mára alapvető elvárásnak számít, úgyhogy az extrák a különböző mérési eredményekben érhetőek tetten a leginkább. Sőt, akár még számológéppel ellátott alternatívákat is találni, a számok szerelmeseinek nagy örömére.

Eközben a férfiak, elnézve a keresettségi statisztikákat rajonganak a katonai, vagy taktikai, ki hogy hívja őket, órákért. Ezek a terepszínben tetszelgő időkijelzők nem a megjelenésük miatt nyerték el a militarista jelzőt. Sokkalta inkább letisztult formavilágukért, jól látható kijelzőikért. A háttérvilágításnak köszönhetően a számlap akár sötétben is könnyedén kivehető, ami egy újabb, szemmel látható előny. Arról nem is beszélve, hogy a név kötelez, tehát a katonai órák strammságról, strapabírásról tesznek tanúbizonyságot, és nem hatódnak meg a mindennapi kihívásoktól.

A megfizethető luxus vágyálom csupán?

Nem. A híres márkák kínálata sokszínű, így az árképzés is változatos. Ám általánosságban kijelenthető, hogy a beszerzés pénztárcabarát módon megoldható. Miközben a vásárlás tulajdonképpen egyúttal befektetés is. Mert ugyan úgy tűnhet, jelenleg a külső jegyek az elsődlegesek, ám a szépség értéke csak egyféleképpen növekedhet. Ha az idő vasfoga nem rágja meg. Azaz a gyártók modelljei túl az esztétikusságon mindennapi helytállást borítékolnak, mégpedig hosszútávon.

Címkék: óra, karóra, luxus

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 18:02, péntek | PR

Fogadjunk, hogy online is megéri megtenni a téteket!

Sokan ragaszkodnak az offline módszerekhez, s ez a sportfogadás világában sincsen másként.

2021. November 12. 15:53, péntek | PR

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.

2021. November 12. 12:05, péntek | PR

K&H: 58 évesen már nyugdíjba szeretnének menni a magyarok de csak 10 évvel később fognak

Változás történt a magyarok megtakarítási céljait felsoroló toplistán - derül ki a K&H biztos jövő indexéhez készített reprezentatív felmérésből.

2021. November 10. 18:27, szerda | PR

Különleges helyszínen veszett el a kontroll a BrandFestivalon

Teltházzal zajlott a 20., jubileumi alkalommal megrendezett, kétnapos BrandFestival. Az eseményt egy teljesen új és szokatlan helyszínen, az Etele Pláza mozitermében, a Cinext Etelében rendezték meg.