Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2024. Október 19. 17:42, szombat | Helyi
Forrás: Cs.Adrienn

Nagy érdeklődés kísérte az Őszi Virágvásárt idén is

Nagy érdeklődés kísérte az Őszi Virágvásárt idén is

A hagyományokhoz hűen a Móra Ferenc Művelődési Központ idén is megrendezte az Őszi Virágvásárt október 19-én a Petőfi téren és a Hattyúház előtti sétányon.

A dísznövény bemutató és vásár minden évben remek lehetőség a kereslet – kínálat találkozásának, ahol a látogatók nemcsak megcsodálhatják és megvásárolhatják a legszebb őszi virágokat és növényeket, hanem tanácsot is kérhetnek a termelőktől a gondozásukkal, elültetésükkel kapcsolatban.

A kézműves termékek vására pedig már összefonódott a rendezvénnyel, így nemcsak új növényzettel gazdagodhatott otthonunk, hanem számos kellékkel (cserepekkel, kaspókkal, kerti díszekkel, festett tökökkel).

Mint minden évben, a vásár helyszínén idén is meg lehetett tekinteni a XIV. Virágos Félegyházáért Mozgalom résztvevőinek kertjeiből összeállított fotókiállítást, melyen még ötleteket is lehetett meríteni az otthonunk csinosításához. A könyvek szerelmesei pedig a Petőfi Sándor Városi Könyvtár felállított pavilonjaiban válogathattak a jutányos áron megvásárolható olvasmányai között.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 11:26, hétfő | Helyi

Ünnepélyes átadásra került a Dózsa György utca megújult szakasza

Nemrégiben készült el a Dózsa György utca Kossuth utca felőli mintegy 417,24 m hosszú szakasza, melyen a korábbi aszfalt burkolat felújításán túl számos kiegészítő munkálat is folyt.

2024. Október 21. 10:40, hétfő | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1956-os forradalomra és szabadságharcra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére megrendezésre kerülő városi megemlékezésre.

2024. Október 20. 09:20, vasárnap | Helyi

Október 27-én óraállítás!

A várva várt őszi szünet kezdete és a téli időszámításra átállás szinte egy napon van. Vajon mit jelent ez a gyerekes családoknak?

2024. Október 20. 09:18, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. október 20. - Évközi 29. vasárnap Missziós vasárnap