Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Május 18. 15:37, szombat | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Nagykikindán bizonyítottak a jövő bajnokai

Nagykikindán bizonyítottak a jövő bajnokai

A kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE 2001-es korosztályú fiú kosárlabda csapata 1. helyen végzett a regionális csoportkör (Bács-Kiskun,Jász-Nagykun-Szolnok, Pest megye) alsóági küzdelmeiben

A kiskunfélegyházi Jövő Bajnokai DSE 2001-es korosztályú fiú kosárlabda csapata 1. helyen végzett a regionális csoportkör (Bács-Kiskun,Jász-Nagykun-Szolnok, Pest megye) alsóági küzdelmeiben. Az eredményes bajnoki küzdelmek után immáron nemzetközi vizekre is eveztek, hogy ott is megmérettessék magukat. „Barátság 2013″ elnevezéssel három ország hat csapatának részvételével nemzetközi U12-es gyermek fiú tornán vettek részt április 27- 28.-án Nagykikindán, Szerbiában. A kétnapos rendezvény legfőbb célja a szomszédos országok sportbaráti kapcsolatainak további bővítése,új lehetőségek létrehozása volt.

Az első nap csoportmeccsei után a félegyházi fiúk a második helyen végeztek csoportjukban így a másnapi helyosztókon a 3. helyért játszhattak. Ezen az összecsapáson (Szentesi KK ellen) sokáig fej – fej mellett haladt a két gárda,majd egy pár perces félegyházi „gólcsendnek” köszönhetően elléptek a szentesiek,amely vezetést a mérkőzés végéig már nem engedték ki a kezükből.
Eredmények – csoportkör:

Jövő Bajnokai DSE (HUN) – BC New Generation (ROM) 40 : 25
Jövő Bajnokai DSE (HUN) – KK Velika Kikinda (SRB) 39 : 65

Bronzmeccs:
Szentesi KK (HUN) – Jövő Bajnokai DSE (HUN) 44:26

A kétnapos tornát végül a 4. helyen zárták a Jövő Bajnokai,de a mutatott játék alapján méltán lehetünk büszkék, hogy csapatunk mindvégig helyt állt a nemzetközi mezőnyben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)