Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Május 01. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

(NE CSAK) a saját házad előtt söprögess!

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség.

"Mindenki söprögessen a saját háza előtt" tartja a mondás. Horváth Tamás önkormányzati képviselő kezdeményezésére, azonban homlokegyenest értelmét veszíti a népi bölcsesség. Hiszen szűkebb környezetünkből kilépve tenni kell azért, hogy a városrész, ahol élünk szintén gondozottabbá, élhetőbbé váljon.

Május 2-án 9 órára szeretettel várják a Kossuthvárosi Játszótér és annak környékének rendbetételére vállalkozó fiatalokat és időseket egyaránt. Aki valóban tenni akar azért, hogy környezete még szebb legyen és jó társaságban, aktívan, egy jó ügy érdekében szeretné eltölteni a szombatját (vagy csak pár órát a napból), az minenképpen tartson a képviselő úrral.

A tavalyi évben is nagy sikerrel zárult a program, sok lelkes környékbeli szorgoskodott azon, hogy szép legyen ez a városrész. Egy nap leforgása alatt, a hangyaszorgalmú, segítőkész emberek keze által szinte újjászületett a Kossuthvárosi Játszópark.

(Képünk 2014-ben készült, mikor szintén Horváth Tamás képviselő úr kezdeményezésére sokan sarlót, gereblyét, fűnyírőt ragadtak, hogy segíthessenek a park tavaszi nagytakarítási munkáiban.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.