Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2013. Május 31. 15:25, péntek | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Négyszáz lovas a Nyeregszemlén

Négyszáz lovas a Nyeregszemlén

Pálosszentkúton gyülekeztek május 29-én az ország különböző pontjairól a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválra igyekvő lovasok

Pálosszentkúton gyülekeztek május 29-én az ország különböző pontjairól a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválra igyekvő lovasok, fogatosok, majd Puskás Antal plébános áldotta meg az útra kelőket és lovaikat.

Négyszáz lovas vesz részt május 31. és június 2. között a Nyeregszemle III. Szabadidőlovas Találkozó és Családi Fesztiválon, Kunszálláson. Kovács Imre polgármestertől megtudtuk, hogy a rendezvényre érkező mintegy 400 ló elhelyezésének feltételei adottak a Somogyi Lovas Szabadidőközpontban, a falu pedig házi meleg ételt biztosít a lovasoknak, a rendezvény mindhárom napján. A településen lovas polgárőrök igazítják útba a látogatókat.
A rendezvényre színvonalas programokkal várják az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)