Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2015. Május 08. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Nem csak az idősek örömére…

Nem csak az idősek örömére…

Bárki megcsodálhatja a Nádasdy utcai Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézet Idősek Otthonának kertjét, mely dr. Ónodi Izabella kezdeményezésére újult meg a mai nap (május 8.) folyamán.

Bárki megcsodálhatja a Nádasdy utcai Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézet Idősek Otthonának kertjét, mely dr. Ónodi Izabella kezdeményezésére újult meg a mai nap (május 8.) folyamán.

Dr. Ónodi Izabella elmondása szerint a kerület képviselőjeként és a művelődési és szociális bizottság elnökeként ugyanúgy, mint nőként a szívén viselte mindig is az idősek életét. Ennek köszönhetően indultak meg a kertszépítési, parkgondozási munkálatok a Nádasdy utcai Otthonban is. A növények az önkormányzat kertészeinek jóvoltából kerülnek helyükre, de ezzel még nem ér véget a megújulás! A meglévő padok rendbetétele és újabb padok és szemetes kukák kihelyezése is meg fog történni a közeljövőben, csakúgy mint a kertben lévő hársfák metszése is.

Őszre pedig újabb növényekkel, virágokkal fog gazdagodni a kert, ezáltal még szebb és barátságosabb lesz. Reméljük sokak örömére fog szolgálni ez a megújulás és gyönyörködve fognak végigballagni a szép növények mellett az idősek otthona lakói és a járókelők egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)