Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2023. Március 29. 08:18, szerda | Helyi
Forrás: batthyanysuli.hu

Neves matekversenynek adott otthont a Batthyány iskola

Neves matekversenynek adott otthont a Batthyány iskola

A "Kecske kupa" nevet viselő matematika csapatverseny kétfordulós, melyben a Batthyány Lajos Általános Iskola versenyhelyszínként szerepelt.

A félegyháziakon kívül Makóról voltak még csapatok, megtisztelő, hogy ők évek óta a Batthyány iskolát választják helyszínként.

Március 24-én 33x4 fős csapat versenyzett. Sok gyerek, sok munka, ezáltal nagy összefogás szükséges az ilyen megmérettetés zökkenőmentes lebonyolításához.

A Batthyányból a 6. a osztály Halacskák csapata meghívást kapott az országos döntőbe, ami májusban lesz Kecskeméten. Csapattagok: Csőke Csenge, Fenyvesi Zsófia, Huszka Laura Éva, Rigó Klára. Felkészítő: Rádiné Petróczi Mária Márta tanárnő.

Köszönet az iskola pedagógusainak, tanulóinak és volt diákjainak, akik segítették a lebonyolítást. Külön köszönet a Félegyházi Termál Parkfürdő, Petőfi Mozi, Integrál Áfész Kossuth ABC, Kozák Italdiszkont és a Fábián Cukrászda támogatásáért.

Forrás: batthyanysuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 07:35, szombat | Helyi

A száraz időjárás kedvez az aratásnak

Az elmúlt napok nagyrészt száraz időjárása kedvez az aratásnak, de a forróság az érésben lévő búzának sem tesz jót - írta a HungaroMet Zrt. agrometeorológiai elemzésében.

2024. Június 22. 07:34, szombat | Helyi

Szombaton is másodfokú figyelmeztetés van érvényben Bács-Kiskun vármegyében

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. két déli vármegyére szombatra is; Csongrád-Csanád és Békés vármegyében a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat szombaton.

2024. Június 21. 10:09, péntek | Helyi

Ajándék muskátli az udvarokba, ablakokba

Kedves Félegyháziak!

2024. Június 20. 13:50, csütörtök | Helyi

Tűzgyújtási tilalom Bács-Kiskun vármegyében

Az elmúlt napok tartósan meleg és csapadékmentes időjárása miatt június 20-án 0:00 órától tűzgyújtási tilalom van érvényben Bács-Kiskun vármegyében.