Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Március 24. 17:22, szerda | PR
Forrás: (x)

Női mellényt keresel? Válaszd ki a tökéleteset!

Női mellényt keresel? Válaszd ki a tökéleteset!

Ha a kabáthoz már meleg van, az időjárás viszont még pillanatok alatt hűvösre fordulhat, a mellény jelenti a megoldást.

A női mellény nem véletlenül lett népszerű az elmúlt években, kiváló alternatívát jelent ugyanis a kabátok helyett a tavaszi időszakban.Ráadásul most épp aktuális a viselése, megéri ezért beszerezni egy új modellt. Szerencsére nagy a választék!

Munkaruhából divattrend

A steppelt pufi mellény egykor munkaruhaként indult, a fizikai dolgozók számára jelentett jó megoldást a hideg elleni védekezésre, eközben ujjatlan kialakításának köszönhetően szabadon hagyta a karokat, így a munkavégzést sem befolyásolta. Ez viszont a múlt, mert a mellény a nők és a férfiak körében napjainkban az egyik legnépszerűbb választás, ha a tavaszi, illetve őszi időben kell védekezni a gyorsan lehűlő hőmérséklettel szemben. Munkaruhából trendi darab – furcsán hangzik? Pedig nem kellene, ugyanez történt ugyanis a farmernadrággal, illetve a bakanccsal, csak sokkal korábban. A mellény felzárkózott az említett kultikus darabok mellé, ráadásul tökéletesen illik ehhez a kombinációhoz. Mi a női mellény előnye? Véd a széltől, amely tavasszal különösen aktuális. Ilyenkor már előre érezzük a nyarat, azaz szívesen vesszük elő a lengébb ruhákat, indulunk el otthonról egyetlen nadrágban és pólóban. Ez tök jó, csak éppen könnyen előfordulhat, hogy a hőmérséklet hatalmasat esik nap közben, így ami a reggeli napsütésben még jó ötletnek tűnt, az a délutáni szeles időben már szinte ránk fagy… A megoldást a mellény jelenti, amely nem túl meleg, kicipzárazva szinte alig érezni, kiváló szolgálatot tesz azonban, amikor beborul az ég, feléled a szél. Ilyenkor egy mellény védi a teljes felsőtestet, ha pedig van rajta kapucni, akkor a fejet is. Mivel népszerű darab, hatalmas választékot találunk belőle, például a Bolf.hu kínálatában.

Milyen a tökéletes mellény?

A vásárlás során mindenkinek az a célja, hogy megtalálja a tökéletes mellényt, ez nem is kérdés. De mire érdemes figyelni? Egyrészt fontos a vastagság, illetve az anyagválasztás, ezt az alapján tegyük meg, hogy mennyire vagyunk fázósak. A már említett pufi mellények jelentik talán a legmelegebb megoldást. Másféle kialakítás kell, ha a hétköznapokra szánjuk az adott darabot, illetve más illik sportoláshoz – ezt is gondoljuk át a döntés előtt. A sportos mellények eredményesebben vezetik el a nedvességet, izzadtságot, ami a mellényben történő sportolás esetén mindenkinél jelentkezik. A modell lehet többféle, van derékig érő és hosszított kialakítás, létezik karcsúsított, sportos és lenge fazon – erről is elhatározásra kell jutni a vásárlás előtt. Szintén fontos a szín, méghozzá azért, mert hatalmas a választék. Nem túlzás, hogy aki keres, az talál, azaz a női mellények között szinte nincs olyan szín, ami ne lenne elérhető a gyártók kínálatában. Sokan szeretik az alapszíneket, amik jól beilleszthetők a mindennapos öltözködésbe, míg másoknak az élénk modellek jönnek be, amelyekkel magukra vonhatják a tekinteteket. Nincs rossz választás, minden ízlés dolga ebben a kérdésben.

Címkék: bolf.hu, divat, mellény, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 04. 08:10, kedd | PR

Pólók és pulóverek – alapvető tavaszi és nyári ruhadarabok férfiaknak

Minden évszaknak megvannak a maga alapvető ruhadarabjai. Kétségtelen, hogy a férfiak számára ezek a rövid és a hosszú ujjú pólók, amelyek nem csak nagyon stílusosak, de rendkívül sokoldalúak is.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.