Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2019. Október 03. 10:33, csütörtök | Helyi
Forrás: PR cikk

Női pizsama, ágynemű, ágytakaró, ágyasztal – a Tchibo webáruház heti kínálatából szemezgettünk

Női pizsama, ágynemű, ágytakaró, ágyasztal – a Tchibo webáruház heti kínálatából szemezgettünk

Ahogy hidegebbre fordulnak és rövidülnek a napok, egyre nagyobb szükségünk van a meghittségre és a melegségre otthonunkban.

A Tchibo webáruház heti ajánlata ezúttal olyan termékeket sorakoztat fel, amelyek ebben segítenek nekünk, legyen szó kényelmes hálóruhákról vagy épp kellemes fényt adó LED-es kiegészítőkről, a kínálatban mindenre találunk néhány jó megoldást – ráadásul rengeteg biopamuttal!

A kellemes és pihentető álmokhoz vezető első lépés egy kényelmes hálóruha, amelyben nem csak az alvás, hanem az azt megelőző időszak is a nyugalom jegyében telhet. A kék kockás női pizsama puha, kevert pamut-viszkóz anyagával nem csak kényelmes, hanem kifejezetten csinos is, ráadásul formatartó, így másnap reggel is jól mutat majd. A kerek nyakkivágású, hosszú ujjú felsőhöz kék-fehér-rózsaszín kockás hosszú nadrág jár, rugalmas derékrésszel és egyenes szárakkal – tökéletes kombináció a nyugodt éjszakákhoz!

A hálóruhák mellett az ágyneműk sem elhanyagolhatóak, ha a pihentető alvás kellékeiről van szó. Az egy- és kétszemélyes szettben is elérhető kétoldalas téli jersey ágynemű egyik oldalát sötétkék alapon nyomott világoskék minta díszíti, másik oldalán pedig épp ennek a fordítottja látható. Az enyhén bolyhozott jersey anyag az évszaknak megfelelően vastagon szövött, mégis bársonyosan sima, így puhán simul a bőrhöz. A könnyebb kezelhetőség érdekében cipzáras, és vasalást sem igényel – hogy nekünk csak a pihenéssel kelljen foglalkoznunk!

Szintén egy- és kétszemélyes verzióban is elérhető a pamutflanel ágynemű és a kétoldalas pamutflanel ágynemű. A bolyhos, tiszta biopamut anyag jó nedvszívó képességgel rendelkezik, emellett puhán simul a bőrhöz is, így különösen ideális megoldást jelent ágyneműként. Minden esetben cipzáras, hogy könnyebben oldhassuk meg a fel- és lehúzását, mintázatuk pedig szintén különleges: az egyik esetben szürke, bordó, fehér és kék csíkok váltakoznak mindkét oldalon, míg a kétoldalas verzió esetén intenzív málna és bordó árnyalatok adnak ki oldalanként eltérő, esztétikus mintát mind a párna, mind a paplanhuzaton - mindkét ágyneművel varázslatos új hangulat csempészhető a hálószobába.

Szintén kettő az egyben megoldással készült az egy- és kétszemélyes verzióban is kapható kétoldalas téli jersey ágynemű, amely tiszta biopamut anyagával kellemesen meleg és nedvszívó, a cipzáraknak köszönhetően pedig fel- és lehúzása is pillanatok alatt elvégezhető. Egyik oldala egyszínű szürke, a másik pedig szürke-fehér kockás, amelyeket kedvünk szerint variálhatunk, mindig új és új módon élvezve azok pihentető puhaságát.

Ha szeretünk az ágyban olvasgatni, de nehezen találjuk meg az ehhez kényelmes pozíciót, akkor az ék alakú multifunkciós támasztópárna kifejezetten jól jöhet! Két részből áll, hiszen a nagyméretű alaphoz egy hengerpárna is tartozik, amit akár külön is használhatunk, de az ék alakú párnához rögzítve is kifejezetten kényelmes megoldást jelenthez a fej vagy a nyak számára. A melírozott szürke szett oldalán ráadásul praktikus oldalzsebet is találunk, amiben könnyen hozzáférhetően tárolhatjuk az olvasószemüveget vagy a távirányítót.

Az ágyban eltöltött reggeli igazán jó indítása a napnak – feltéve, hogy nem landol az ölünkben a tányér tartalma! A görgős ágyasztal és az összecsukható ágyasztal is ebben lehet a segítségünkre! A fehér színű, görgős verzió letisztult dizájnjával minden hálószobába jól illeszkedik, könnyen futó görgőivel pedig minden 140-es ágy fölött használható – amikor pedig nincs rá szükség, akkor egyszerűen az ágy lábához tolható. Az összecsukható verziót nem csak ágyban használhatjuk, hanem a kandalló előtt vagy a kanapén is. Az osztott asztallap egyik része felhajtható, így könyvet is kényelmesen támaszthatunk meg rajta, kicsi, kivágott hátoldalú fiókjában pedig jól elférnek például a töltők, így ez egy igazán hasznos, többfunkciós darab az otthoni kényelem fokozásához.

Egy mozdulattal „rendbe tehetjük” a hálószobát, ha az ágyra a kétoldalt steppelt ágytakaró kerül. Természetesen nem buzdítunk a beágyazás elmulasztására, de egy ilyen esztétikus ágytakaróval gyorsan szebb, egységesebb felületet alakíthatunk ki, és így a szoba is rendezettebb hatást kelt. A tiszta biopamutból készült darab egyik oldala világos, a másik sötétebb kék, köztes rétege pedig újrahasznosított poliészterrel készült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.